Megbüntettek VOLÁN buszon mert megkérdőjelezhető a diákigazolvány helyett kiállított igazolás érvényessége (pecsét + aláírás). Mit tegyek? Fizessek? Kivel történt már ilyen?
Az ellenőr azt mondta, hogy két lehetőségem van:
1. Befizetem a 8000 Ft pótdijat megváltom a teljes áru menetjegy árát (560 Ft), vagy
2. 15 napon belül meg kell küldjem a volán ügyfélszolgálatára emailben az "érvényes" diák igazolás másolatát. (az ellenőr azt mondta, hogy ez akár ennek a megkérdőjelezhető igazolásnak a másolata is lehet)
Kérdésem:
Ha elküldöm ugyanezen igazolást bescannalve, azon pont ugyanannyira megkérdőjelezhető a pecsét + aláirás érvényessége. Tehát ennek hitelessége érdekében ellenőrizheti-e a társaság az iskolai/- tanulói jogviszonyom érvényességét valami módon? És ha érvénytelennek itélik indulhat-e eljárás okirat hamisítás miatt? Mert ha igen, akkor jobb, ha nem kockázom...
Fizessem-e inkább ki a 8650 Ft-ot, vagy jó ha beküldöm ennek az igazolásnak a másolatát?
Ha jól értem hamis a papír és már nem vagy tanulói jogviszonyban...Akkor szerintem fizesd be mindenképp,nehogy nagyobb cumi legyen!
Ha félre értettem és még tanulsz,akkor induljon meg az eljárás,hisz Te tanulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!