Kedves budapesti buszvezetők! Miért kell rendszeresen percekkel a kiírt időpont előtt érkezni, és otthagyni a megállót?
#19: 276E
#20: Nem. Megérte a piros kéz? A társaiddal együtt. Nem nyavalyogtam, csak feltettem egy egyszerű kérdést. Ezzel együtt nem érzem tragédiának, ha néha idő előtt elmegy a busz, csak bosszantó.
#21: 2-3 perc, de az útvonal messzebbről beláthatatlan, és egy lámpás zebrán is át kell menni, ahol többnyire forgalom is van. Nem mindig megy el korábban, csak gyakori.
Többnyire úgy indulok el, hogy 2-3 perccel korábban odaérjek, de ez nem mindig sikerül, és nehogy már ez legyen a természetes és elvárt.
Kösz a támogatást is.
Melyik járatról van szó, s melyik napszakról?
Amerre én közlekedem, a nap jelentős részében járatsűrűség van feltüntetve, indulás a megállóból csak csúcsidőben.
No a 276E konkrétan olyan járat, ahol csak a reggeli csúcsban és az délutáni csúcsban van percben megadva a megállóból való indulás ideje, egyébként meg csak gyakoriság (pl. 5-7 perc).
Javaslom neked az én módszeremet: soha nem nézem a menetrendet, így nem is tudom, késik vagy siet.
Bő 40 éve járok a vonalon, s ez még soha nem okozott gondot.
A Veres Péteren meg a barom autósok miatt nem tud haladni, ott inkább késhet.
Kedves Barátom!
Merem remélni, hogy nem tekinted orcátlanságnak, ha abból a menetrendből ide citálok egy szakaszt, mely minden egyes járat esetében fellelhető. Nem apró betűs rész.
Íme:
"Az adatok tájékoztató jellegűek. A menetrendtől eltérések előfordulhatnak"
Kedves budapesti utas!
Az adatok tájékoztató jellegűek. A menetrendtől eltérések előfordulhatnak. / Schedule is subject to change.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!