Miért nem viszik ki a hármas metrót Káposztásmegyerig?
NINCS PÉNZ! NINCS PÉNZ!!!
Igen, azt tudom.
Amiket én hallottam erről az egészről, hogy:
- Eredetileg is kiment volna oda a metró, csak a rendszerváltás ezt meghiúsította
- Külön lakóparkokat létesítettek csak a metró miatt
- Ki van építve a helye, és sínek is vannak fektetve, amit most egy villamos használ
- Mindenki annyira kiáll mellette, hogy a kerület eljárást indított az önkormányzat ellen
- Szükség is lenne rá
Ehhez képest megépült az M4, ami állítólag kihasználatlan és a még csak a fejlesztési tervek közt sem szerepel.
Én nem ott lakok de mélyen együtt érzek a kerületbéliekkel.
Én Békásmegyeren lakom, és támogatnám is.Most hogy felújítják a vonal északi részét, sokkal könnyebben meg lehetne oldani a továbbépítést.
Káposztásmegyeren kb.20-30ezren lakhatnak.Ezen emberek nagy része a 14-es villamossal(ennek a helyén járna a metró),vagy a környéki buszokkal jár be a belvárosba.
Újpest-központtól:1.Rózsa Utca(lakótelepek)
2.Rákospalota-Újpest Vasútállomás
3.Felszínen:Óceánárok Utca(lakótelepek)
4.Járműtelep Utca.(új járműtelep)
5.Megyeri Út (esetleg új vasútállomás)
Nos a 4-es metró azért reggel és délután elég jól kihasznált.
Akárhogy is, itt nem kapsz rendes választ, és kétlem hogy a főpolgármester idejárna titokban...
" kétlem hogy a főpolgármester idejárna titokban..."
A főpolgármester sem adhatna korrekt választ, mert nem teheti - nyilván felsőbb nyomásra. Őt kár volna megkérdezni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!