Szerintetek jó ötlet lenn egy 0-ás autópálya körüli vasútvonal?
Első végállomása Békásmegyer HÉV állomás lenne utána
-Újpest központ metró állomás
-Rákospalota-Újpest vasútállomás
-Újpalota Pólus és az Asia Ceter környékén (persze itt előnyös lenne ha itt lenne a 4-es metró végállomása)
-Szabadság telep Hév állomás
-Kistarcsa kórház hévállomás
-Nagytarcsa (valahol a 0-ás közelében)
-Rákoscsaba Vasútállomás
-Rákoskert vasútállomás
-Pestszentimre felső vasútállomás
-Soroksár vasútállomás
-Csepel HÉV végállomás
-Budafok vasútállomás
-És a másik végállomása Budaörs vasútállomás lenne.
Könnyebb és gyorsabb eljutás bizonyos területek között, így több munkalehetőség nyílik meg és több munkaerő is.
Nem lenne hülyeség.
De még a nullás sem készült el. Pedig 1987-ben kezdték.
Kérdező, az gondolom megvan, hogy a nevezett területek közötti utasáramlás még távlatosan gondolkozva sem éri el a villamos szintjét sem, az Újpest-Újpalota relációt kivéve? (Ott viszont a Thököly úti gyorsvasút hiánya az ok ma és egy viszonylag egészségtelen helyzetet jelent, nem kellene konzerválni.)
A többi terület kizárólag kertváros, ahol a településszerkezetből adódóan még a busz is gyakran ráfizetés, nemhogy egy vasútvonal.
Inkább arra kellene figyelni, hogy a meglévő harántirányú kapcsolatok egy rendszerkènt kezelve működjenek.
És aki mondjuk Csepelen laki és a Ferihegy dolgozik annak bkv-val több mint egy órát kell utaznia...
De ez csak egy példa
Hát, azért az előttem szólóknak igaza, nem lenne rá nagy igény.
De én inkább így vezetném:Békásmegyer H5,Rákospaltota-Újpest vasútállomás vonatok,Nyírpalotai Út/Szentmihályi Út ,Sashalmi Sétány/Veres Péter Út H8-9,Jászberényi Út/Gitár Utca,Határ Út M3, Soroksári Út H6,Csepel H7,Albertfalva/ Savoya park (vonatok),Budaörs , Budakeszi,Hüvösvölgy, Üröm,Békásmegyer
7-es vagyok: északon (Békástól-Újpalotáig)Azért szoktak lenni rendesen a buszokon.
Délen meg amúgy is akarnak egy új hidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!