Van-e a metrópótló buszokon jegyellenőrzés?
# 6/6 2018-01-06 ma 07:33
Kedves „Barátom”!
Ismeri-e Ön azt a szót, fogalmat, érzést, hogy „Empátia”?
Szinte biztos, hogy nem - és hiányzik is Önből -, mert akkor nem így reagál!
Ha valamilyen csoda folytán mégis rendelkezik ezzel a képességgel, kérem, javaslom, hogy próbálja meg empátiával újra átgondolni a kérdésemet, illetve a saját kérdését, valamint nem éppen baráti /barátságos/ javaslatát, és akkor azonnal megtalálja a választ! Többet nem segíthetek.
Látszik egyébként, hogy soha nem „tömegközlekedik” Havi 22 munkanapot figyelembe véve, egy-egy oda vissza vonaljegy több mint másfélszeresébe kerül a bérletének. A Bérlet, napi egy-egy oda-vissza út esetén már 14 nap alatt rentábilissá válik.
Kedves kérdező!
Sajnos a lopást sem lehet emberségből elnézni. Egyébként a munkahelyemre én is busszal jutok el, ami 15km-re van a lakóhelyemtől, tehát busszal közlekedek, a kocsimat nagyon ritkán veszem elő. Szerintem inkább a tiszta utat válaszd és költsél a bérletre. A büntetés sem olcsóbb, mint egy havi bérlet. Egyébként nem kötekedésből írtam, hanem csak tanácsoltam.
Ja, és a #6-os voltam.
2018-01-06 17:16
A kényszerhelyzet, vészhelyzet, a túlélés nem egyenlő a lopással. Privátban megírtam a szomorú igazságot. Érzéketlen, öntelt, konok, makacs emberekkel nem vitatkozom, tehát a párbeszédnek részemről vége. Egyébként is már régen eltértünk az eredeti kérdéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!