Léteznek a pesti 1-es,2-es ill.3-as metróról olyan
vezetőfülkében felvett videó-felvételek valahol, mint
amilyen az alábbi,4-es metróról készült videó? (ld.
Alább)
Az Indexen van olyan, hogy Metró fórum, oda irogatnak metróvezetők is, szerintem ott kéne szerencsét próbálnod.
2020. ápr. 13. 02:45
32/47 A kérdező kommentje:
Ott már próbálkoztam (még előbb, mint itt...), ott sem jártam szerencsével... :-(
[link]
Amúgy eddiboy-nak üzenem (és még azoknak, akik azt mondják, hogy próbálkozzak IRL metróvezetőknél a metró végállomásoknál...), hogy a kialakult járványhelyzet miatt határozatlan ideig nem tudok és nem is akarok felmenni Pestre, szóval ez a lehetőség (is) ugrott (legalábbis egyelőre)... :-(
Több mint egy éve ajánlottam ezt a megoldást, akkor még nem is tudtuk, hogy ilyen vírus létezik. Saját bevallásod szerint jártál azóta Budapestenm mégsem valósítottad meg.
2020. ápr. 14. 09:05
Nekem csak az M0-ás metróról van, az jöhet? 🤣🤣🤣
2020. máj. 20. 14:58
Van és kész! Nem kell folyton kiemelgetni...
2020. aug. 15. 20:42
36/47 A kérdező kommentje:
Addig emelgetem ki, amíg nem lesznek nekem is ilyenek a birtokomban...
Üdv!
Tudom ajánlani ezt a videót és a videó készítőjének további felvételeit. a legtöbb a 3-as vonalon készült, de már egy kicsit régiek.
[link]
Amúgy én is metró-fan vagyok
2020. szept. 7. 20:47
És még annyi hogy a metrónál mindent szigorúbban vesznek, mert pl. nem az utcáról készül a felvétel, mint pl. busznál vagy villamosnál, hanem egy utas számára nem látogatható üzemről. Pl. kb. 2 éve pár videós bekéreszkedett egy alstom vezetőállására, magát az alagutat ( pontosabban a déli kihúzót) csak pár másodpercig lehetett látni a videójukban, ennek ellenére pár nap múlva törölték a videót.
2020. szept. 7. 22:07
39/47 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül csak a YouTube-ra feltett, nagy közönség számára megosztott videókra gondolok, ld. például itt:
[link]
Nem tudom elhinni, hogy lehet valaki ennyire életképtelen... Akkor se, ha csak évente párszor mész Pestre. Külön ezért is felmehetsz akár, nincs megtiltva. Reggel felülsz egy vonatra, buszra, saját kocsival, majd elmész az egyik végállomásra és megkérdezed a metró vezetőjét, hogy vegye fel neked a mobiloddal, vagy viszel valami kamerát. Rossz nézni a vergődésed, komolyan. Annyira szánalmas, hogy már azt fontolgatom, felveszem neked én.
2021. ápr. 22. 10:56
Kapcsolódó kérdések: