Léteznek a pesti 1-es,2-es ill.3-as metróról olyan vezetőfülkében felvett videó-felvételek valahol, mint amilyen az alábbi,4-es metróról készült videó? (ld. Alább)
https://www.youtube.com/watch?v=DvJZ9a9_2Pg
A [4k]-s minőség nem muszáj, de a HD azért jó lenne, kb. ehhez hasonló felvételekre gondoltam...
Vidéki vagyok és ritkán jutok fel Bp-re (és kamerám sincs)... :-|
Amúgy tényleg nem értem miért ilyen lehetetlenség metrónál ilyet csinálni, a villamosoknál már egy csomó vonalról van ilyen, profi 4k-s felvételek, "Délpesti Villamosok" youtube-user már egy csomó vonalat felvett például vezetőfülke-nézetből...
Sok metrórajongó van (köztük én is), biztos a vezetők között is van azért pár... És én még azt is felajánlottam, hogy a felvett videókért cserébe adok londoni metrós videókat, de még így se vállalta be senki azóta sem... :-(
"És én még azt is felajánlottam, hogy a felvett videókért cserébe adok londoni metrós videókat, de még így se vállalta be senki azóta sem..."
Hű ha, micsoda lehetőség lett volna pedig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!