Miért kell babakocsival a tömegközlekedésben részt venni?
Én is komolyan kérdezem -
Neked minden rokonod ott lakik melletted ? Nem szoktál haza menni a szüleidhez ? testvérhez ? Minden barát, ismerős ott lakik soha nem kell utaznod ?
Akinek nincs kire hagyni a gyerekét az mit csináljon ?
Nem is írok többet, mert a pipától nem látok, hogy ilyen korlátolt beállítású embert még egyáltalán valaki is elvisel !
A proliság csimborasszója amit művelsz. Azon sírsz, hogy ők több helyet foglalnak el ugyanannyi pénzért, mint te?:D Nem hiszem el amit olvasok.
Egyébként a te metodikád követve tényleg jogos a visszakérdezés, hogy te ugyan miért nem a lakóhelyedhez közel keresel munkahelyet vagy iskolát, vagy boltot vagy akármit. Nyugodtan felhúzhatjuk erre a tengelyre a dolgot. Hiszen te is így nyomod.
Milyen jogon korlátoznád egy gyerekes anyuka városon belüli mozgását? Módfelett sok oka lehet annak, hogy kimozdul. És a legjobb, hogy egyik esetében sem kell előtted megindokolni a dolgot:)
Egyébként az ugye megvan, hogy nem mindenki oda jár orvoshoz ami közelebb van? Én is a szomszéd városba járok háziorvoshoz, mert a helyi alakok csapnivalóak. Nem tudom elképzelni ez miért ne fordulhatna elő egy gyermekorvos esetében is. Valamint gondolj már bele, üljön otthon egész nap vagy mi?:D
Szürreális ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!