Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Eloszor fogok taxizni. Par...

Eloszor fogok taxizni. Par kerdes?

Figyelt kérdés

Meg soha nem taxiztam, nem volt ra szuksegem, de most az eletemet mentene. Viszont lenne par hulye kerdesem, amikhez segitseget szeretnek.

Lehet akar egy oraval az indulas elott is taxit hivni egy adott helyre?

Ez az adott hely pont egy buszmegallo lenne, ugyanis nem varosban lakom, busszal jarok be, es ahol leszallok, oda kellene nekem egybol a sofor. Van kozvetlen mellette egy utca szeru, nem jarjak. Szoval addig a par percig amig var ram, nem akadalyozna a kozlekedest semmilyen formaban az auto. Mar ha egyaltalan varni fog ram, ezzel lehetseges taxit hivni? A tarsasag varoson belul van, szoval ismerik a hely zeg-zugait, biztos tudni fogjak hova szeretnem intezni a fuvart. A masik: bekell csatolnom magam? Ram szol , ha elfelejtem?

Miutan lerak, megkerhetem, hogy varjon meg? 15-20 perces dolgom lesz,nem akarok utana taxira varni perceket, mert sietek idopontra tovabb. Ha esetleg meg var, porgetni fogja az orat? Hogy szokas ez?

Elore is koszonom es nezzetek el a butasagom.

2017. okt. 24. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon kardinális kérdés nálad ez az övbecsatolás. Kb 3 másodpercről beszélünk, semmi bonyolult nincs benne és megmentheti az életedet... minek erre ráfeszülni? 3 perces úton is jöhet szembe egy alvó furgonos, aztán a sírásónak már magyarázhatod, hogy csak 3 perces út lett volna...
2017. okt. 24. 22:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem vagyok raallva a temara. Egyszer megkerdeztem amit akartam ezzel kapcsolatban, masok valaszoltak, en pedig a valaszra valaszoltam=beszelgetes lett belole.
2017. okt. 24. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Igazából az öves kérdést én sem értem. Szerintem normális embernél evidens hogy rögtön az öv után nyúl ha autóba ül.
2017. okt. 25. 07:12
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
ez a kérdés mintha volt már pár hónappal ezelőtt. szó szerint.
2017. okt. 25. 07:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Biztos nem tolem, mert a kerdes kiirasa elott regisztraltam.
2017. okt. 25. 09:20
 16/17 10 deka farhát ***** válasza:

"3 perces auto ut lenne kb. , ezert kerdeztem csak az oves dolgot."

A cégünk telephelyének kapuja egy elég forgalmas útra nyílik, ahol egy 100 méterre fekvő vasúti átjáró miatt ráadásul az egyik irányba gyakran fel is torlódik a sor. Persze rendszeresen elhúznak balról a sor mellett, mert közvetlenül az átjáró mellett van egy utca, sokan oda kanyarodnának le. Az elmúlt 4 évben 5 céges autót törtek rommá a kapuban, közvetlenül elindulás után, függetlenül attól, hogy csak a 40 méterre lévő gumiszervízbe indultak, vagy az ország másik végébe.

2017. okt. 25. 13:02
 17/17 A kérdező kommentje:

Mar tul vagyok rajta :D

Nem volt semmi gond az uttal. Igazabol az egy elhagyatott szakasz, amj regen vezetett... valahova, nem tudom hova, de az a vege levan zarva evek ota. A masik vege kivezet a foutra, es ez az egesz a buszmegalloval es a fouttal parhuzamosan fut. Szoval nem volt akadalyban az auto, csak azt nem tudtam, hogy buszmegallohoz egyaltalan lehet-e hivni taxit.

2017. okt. 25. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!