Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Eletemben eloszor keszulok...

Eletemben eloszor keszulok Budapestre, és szeretnék eljutni a Hosok terérol az Országhoz. Mivel juthanák el?

Figyelt kérdés
Semmilyen utvonaltervezo oldalon nem tudom megtalálni. koszi elore is. Minel kevesebb atszallassal ha lehet.
2013. nov. 24. 09:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ott vagy az orszagban nem? :D
2013. nov. 24. 09:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
aztán mellik országhoz írjuk,ánglia jó e,
2013. nov. 24. 09:27
 3/10 A kérdező kommentje:
bocsi elgépeltem Országházhoz
2013. nov. 24. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezzük, hogy mondjuk hétfőn 10 órakor indulsz. De persze ezt átállíthatod.

[link]

2013. nov. 24. 09:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, elrontottam a webcímet: [link]
2013. nov. 24. 09:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbben földalattival, illetve metróval jutsz el. A Hősök terén felszállsz a kisföldalattira (sárga metró - M1) és elmész vele a Deák Ferenc térig. Ott átszállsz a kettes-piros metróra és elmész vele a Kossuth térig. Ha felérsz a mozgólépcsőn, akkor pont ott lesz a Parlament.

Ez a legolcsóbb megoldás is, mert ide elég egy vonaljegy, átszálláskor nem kell újat érvényesíteni.

2013. nov. 24. 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Ahogy az utolsó mondja.

Amúgy a google map is, és minden útvonaltervező kiadja, feltéve, hogy Kossuth teret írsz be, nem pedig "Országházat"...

2013. nov. 24. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Bár kicsit sétálni kell, de átszállásmentes az én verzióm:

Szállj fel a 72-es trolira az Állatkertnél vagy a Szondi utcában az Arany János utca irányában, majd szállj le a Bajcsy-Zsilinszky útnál. Innen 5 perc séta a Parlament.

2013. nov. 24. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajnos nem egyértelmű, hogy melyik Hősök teréről szeretnél eljutni, adok hát több esetet:

III. kerület:

Sétálj el a 160-as busz megállójába (pár száz méter), onnan Batthyány tér, majd kettes metróval egy megálló (Kossuth tér)

XXIII:

Hévvel Boráros tér, onnan 2-es villamossal Kossuth Lajos tér

XVI:

Sétálj el a Csömöri útra, ott pedig szállj föl a 130-as buszra, menj el a Puskásig, onnan kettes metróval Kossuth Lajos tér

2013. nov. 24. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
sorry, elrontottam, a XXIII. kerületből természetesen nem a Borároson, hanem a Közvágóhídon kell átszállani
2013. nov. 24. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!