Mennyire kihasználtak a BKK hajójáratai? Ha valaki utazott már rajtuk, sokan voltak?
Figyelt kérdés
Én még ne utaztam BKK hajóval,és pl.:amikor a Batthyány téren vagyok sem szoktam látni ott embereket.2017. szept. 24. 13:37
1/8 anonim válasza:
Metrópótló hajóval utaztam, voltunk rajta kb 5-en...
2/8 anonim válasza:
Kevesen utaznak rajta.
Hétvégén lehet, hogy többen vannak, csak akkor ugye nem érvényes rá a bérlet.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2017. szept. 24. 15:57
4/8 anonim válasza:
Én egyik hétköznap este mentem az utolsó hajóval 2 hete, tömve volt a hajó végig, ülőhely nem is volt.
5/8 anonim válasza:
Szezonális nagyon. Jó időben sokan használják, rossz időben (főleg télen) teljesen kihalt.
6/8 anonim válasza:
Sokan voltak, főleg kisgyerekkel valaki csak egy megállót ment.
7/8 anonim válasza:
Télen senki nincs a BKV hajókon, bezzeg ha 2 fokkal melegebb van a sok loser kimozdul a vacokból hajókázni egyet!
8/8 Budapest Transzfer válasza:
Szerencsékre mi nem választottuk a BKK hajóit, nem mintha olyan nagy baj lenne vele, mivel turizmusban dolgozunk így nem is ajánljuk egyik vendégüknek sem, Csakis magáncégeket, új építésű hajókkal. Ilyen például [link] bár ők nem Pestiek, de lehet náluk kapni jegyet Budapesti Városnlző hajókra is, de ilyen például a [link] oldal is. Ők a 11 es dokkból és még pár másikból indítanak járatokat. Érdemes megnézni, van több műsoruk, ha valaki többre vágyik mint sima hajókázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!