Nem undorodtok a retkes, szutykos kapaszkodókat megfogni?
Figyelt kérdés
Merthogy tiszta nem nagyon van...2010. máj. 24. 12:43
1/10 A kérdező kommentje:
Egy csomó f.sz bele krákog a kezébe és aztán megfogja, meg ott vannak a csövik stb..
FFFFFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJ
2010. máj. 24. 12:47
2/10 anonim válasza:
És gondolj bele aki előtt fogdossa a f@szát
3/10 A kérdező kommentje:
ööööööööááááááááááááááááááááááá
2010. máj. 24. 13:10
4/10 anonim válasza:
Nem. Mi a fene bajom lesz tőle? Semmi... Miután megfogtad, ne nyalogasd a kezed, szerintem ez nem nagy erőfeszítés, és akkor tutira semmit nem kaphatsz el. XD Sőt, a kapaszkodókat se nyalogasd, és akkor már tényleg 100%, h nem lesz bajod :D
5/10 anonim válasza:
Én kocsival járok,és néhanapján felülök a buszra,villamosra és alap ,hogy miután leszálltam alaposan kezet mosok.De ez azóta van,hogy kocsival járok.
Főleg ezeken a buszokon ,villamosokon.:
4-6 villamos
7E 173E 103 busz.
Ezek aleggusztustalanabbak.Amint leszállok keresek egy plázát,hog ymegmossam akezem ,hamegnincs pláza keresek valami mást:D 20/F
6/10 anonim válasza:
VEgyél kis kézfertőtlenítő zselét. Higeen, Dulgon, Balea [dm] Leszállsz előkapod nyomsz egy kis pöttyöt a kezedbe elkened és meg volt a kézmosás. Hidd el jók és nem kell plázát meg csapokat keresgélned. Víz nélkül használható. A higeen a legdrágább 599 Ft a másik kettő 300-400 körűl mozog kb 50 ml kis táskában, zsebben elfér.
7/10 A kérdező kommentje:
Igaz, uccsó!!! Van nekem is ilyen pepecs. Nem rossz a kocsi se de sajna nem vagyok abban a helyzetben, hogy egy 2.0-s benzintemetővel futkossak a városban. Egyébként ha tehetem azzal megyek, de ez sajna az utóbbi időben a BKV-t kellett választanom.
2010. máj. 24. 19:59
8/10 anonim válasza:
Nem akarok elesni és nem tudnak kocsival vinni suliba szüleim... kénytelen vagyok kapaszkodni, ha nem akarok felborulni. Undorító, de van még ezerszer undorítóbb dolog a világon, és inkább ezt fogom meg... :D
9/10 anonim válasza:
előttedlevő kettő letörli, azt kész.
10/10 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele,hogy minimális részével a kezemnek intézem a fogást.Meg a kezem azon részével ami általában kevésbé érintkezik a testemmel, kézél,vagy kisujj,vagy újj köz részek például. Ujjvég,kézfej szembe,ételfogásba vagy ruhához is hozzáérhetnek, és az ugy nagyon fertőző tud lenni.De én nem fogdosok semmit,sem magamat,míg alapos kétsoros kézmosás nincs meg. ÚT közben én plázában szoktam kezetmosni vizelés elött és után is ajánlatos. Ezáltal nincsen akkora problémám az ilyen fogódzkodókkal, de tényleg lepratelep hely amugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!