Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor büntetnek már meg végre...

Mikor büntetnek már meg végre valakit azért, mert a megállóban dohányzik?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar a cigifüst. Ha már van ez a szabály, be is kéne tartatni.

2017. aug. 5. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, amikor megbüntetik azokat is, akik mobiloznak vezetés közben, átbicajoznak a zebrán,átmennek a piros lámpán, ésatöbbiésatöbbi.
2017. aug. 5. 20:17
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Ilyen tök jó a közbiztonság újabban? Már csak az a pár marék csúnyarossz fránya dohányos van, aki a megállókban füstölög?

Hadd feleljek a kérdésedre kérdéssel: mikor fogják eltakarítani az ország éléről a kizsákmányoló, tönkretevő, milliárdokat sikkasztó gyülevészt?

Ha ez megvan, majd utána lehet a kishalakkal is foglalkozni...

2017. aug. 5. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
6%

Inkább az olyan rossz indulatú embereket kéne megbüntetni mint amilyen te vagy.Egyébként ha annyira zavar a füst nem tudsz arrébb menni,vagy abba belehalnál?Hogy neked milyen nagy problémáid vannak az életben,komolyan mondom irigyellek téged!

(Ja és mielőtt meggyanúsítanál azzal hogy cigizek,nem-nem dohányzok,semmi értelmét nem látom az egésznek,de mégse nézek rá csúnyán arra aki a közelemben rágyújt)

2017. aug. 5. 23:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolso: dohanyozo vagyok tobb mint 10 eve, de ez ido alatt sohasem gondoltam azt, hogy valakinek szagolnia kell az en fustomet vagy netalan odebbaljon, mert en nem birok ugy allni egy nemdohanyzo helyen, hogy ne gyujtsak ra. En vagyok a kivetel, ezert en kell masokat tiszteletben tarsak.
2017. aug. 6. 00:28
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Kerdező, nagyon ritkán, de szoktak büntetni ezért, úgy talán tucatnyi alkalommal egy évben. De mondok neked valamit: ha zavar a füst, nyugodtan kérd meg a dohányzó embertársadat arra, hogy ne ott dohábyozzon a megállóban. 90 százalék ilyenkor szó nélkül odébbsomfordál. A maradék meg annyira antiszociális, hogy kár vesztegetni rá az energiát, állj odébb olyankor te.
2017. aug. 6. 08:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
5-össel értek egyet. Ja, és fontos, hogy ez a kérés normális hangnemben legyen. Egyszer velem kezdtek el állat módjára hőbörögni, hogy ne bagózzak egyébként szabályos helyen, már bőven ne a megállóban. Ennek ellenére eleget tettem volna a kérésének - még egyszer mondom, szabályos helyen gyújtottam rá -, ha nem egy antiszociális barom módjára kezd el kommunikálni velem. Így inkább elhajtottam a vérbe. Hangnem, stílus, normalitás, és az élet sokkal gördülékenyebb.
2017. aug. 6. 11:06
 7/12 anonim ***** válasza:
33%
Majd akkor, amikor a zsebeseket, rablókat, betörőket, autótolvajokat, drogosokat, stb. Ez mind olyan dolog, ami gyakorlatilag legális Magyarországon, mert senki nem foglalkozik vele.
2017. aug. 6. 13:09
 8/12 anonim válasza:
63%

Utolsó, a cigi is drog! Ráadásúl tapasztalatból mondom hogy rosszabb a következőknél:

-herbál

-fű

-kristály

-eki

-gomba

Cigizek, de próbáltam ezeket, és a külömbség az, hogy még amiket felsoroltam, azokra fizikaira nem, csak szellemileg lehet ráfüggeni, addig a dohányzásra szellemileg és fizikailag is rá lehet függni. Persze nem érdekel ki cigizik, és ki nem, nem leszólni akarom a cigit, én imádok cigizni:D de ha drogról beszélünk, akkor tudjuk azt, hogy a cigi az egy szörnyen káros drog:)

2017. aug. 7. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
A cigaretta függőséget okoz, de nem tudatmódosít, tehát nem minősül kábítószernek.
2017. aug. 7. 22:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mikor lesz végre, hogy 50 várakozó utasjelöl a többségi erőfölényt kihasználva elküldi a bús ....-ba a tilosbandohányzót???

Mért csak otthon morog mind?

2017. szept. 4. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!