Honnan "tudja" a megállóban álló kijelző, hogy egy vak személy áll a közelében,?
Szia!
Sehonnan...:)
Mindig bemondja a következő járatokat ha van vak,ha nincs vak...
Freedline, elhiheted a második válaszát.
Nem tudok megállót írni, mert nem vagyok pesti, de vak vagyok.
Valóban kis távirányítóval lehet aktiválni a rendőrlámpákat és megállóban levő intelligens táblákat. Némelyiket legalábbis.
Szia!
Értem. Köszönöm a tájékoztatást. Tudsz-e abban segíteni hogy a távirányítót hogyan lehet beszerezni.
-Műszaki cikk Távirányító hangjelzést adó közlekedési lámpákhoz, mozgólépcsőkhöz 1 585 Ft 1 981 Ft 27%-
Ő az. Nem nézted át? Csak mert elég egyértelmű az elnevezése, és nincs is amivel össze lehetne keverni. De sebaj...
Egyébként látássérült vagy, vagy épp csak megtetszett, hogy van ilyen, és praktikusnak találod?
Off: nem szoktam foglalkozni az értékelésekkel, de azért ez most érdekelne, hogy a 6-os válaszomat ki és mi miatt pontozta le 51%-ra. Mert legyen, de ennél biztosabb választ talán még nem is adtam itt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!