Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek a felújított...

Mi a véleményetek a felújított hévekről? Pl. H5-ösön láttam ilyeneket.

Figyelt kérdés

Az én véleményem egyetlen utazás alapján:

1. A légkondit hallom, de nem érzem. Így semmi értelme, főleg, hogy nem engedik az ablakokat kinyitni emiatt.

2. Az ajtók nem mindig nyílnak ki. Nem kell részleteznem, hogy ez miért nem jó.

3. A konnektor csak dísznek van ott, legalábbis nekem nem működött.

4. Vagy a hangszórók, vagy a lejátszott hanganyagok förtelmes minőségűek, alig hallani valamit. Ez mindenkinek rossz, de főleg a külföldi turistáknak.

Tehát szerintem nem lettek tökéletesek ezzel a felújítással.

2017. júl. 24. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem indokolt a többes szám, egyetlen egy háromkocsis egység van csak a szentendrei vonalon. Az általad írtakra reagálva:

Én többször utaztam már a szerelvényen, bár nagy kánikulában még nem. Szerintem megfelelő a légkondi teljesítménye, bár lehet, hogy nagy melegben már nem elég. Az ajtók az eredeti vonatokon sem működnek mindig, és at ilyen technikai jellegű dolgokon érdemben nem változtattak. A konnektor szerintem is használhatatlan, eleve a 100W-os teljesítménnyel mobiltöltésen kívül nem igazán lehet mit kezdeni, egy tisztességesebb használatához ez már nem elég. A hangokkal én nem tapasztaltam problémát, de lehet, hogy azóta romlott a minősége, a héveket ismerve ez elképzelhető.

A személyes véleményem, hogy jó ötlet ez a felújítás, meg a modernebb belső tér, de valahogy sikerült úgy megcsinálni, hogy mind ülő-, mind állóhelyből kevesebb van, mint eddig. Ugyanakkor az ülések elhelyezése nekem kifejezetten tetszik, több lábtér jut egy embernek. A probléma igazából az, hogy az utastér fejlesztésén kívül nagyon más,változtatás nem történt, és lényegében ugyanaz a 40-50 éves NDK-s technika üzemel a vonatok alatt.

2017. júl. 24. 21:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hány ilyen szerelvény közlekekedik. Szerintem a felújítás jó dolog lehetne, ha tényleg mindent újítanának. De én inkább új vonatokat vettem volna, inkább alacsonypadlósakat, mert egy mozgásában korlátozott utasnak nem a legjobb magaspadlós járművön utazni. Nem is nagyon lehet megoldani. A fent említett légkondi és az ajtó sem működik rendesen, szóval szerintem rendesen el lett cseszve.
2017. júl. 24. 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Az új vonatokat én is támogattam volna. Arról ha jól tudom, a pénzre hivatkozva mondtak le, mondván a felújítás annyival olcsóbb, hogy megéri. Hát ebben én személy szerint nem vagyok biztos.
2017. júl. 24. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!