Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen a felújított metrón...

Milyen a felújított metrón utazni?

Figyelt kérdés
Mennyire zajos és rázós az Alstomokhoz és a felújítatlan orosz szerelvényekhez képes?
2017. ápr. 5. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Zajosabb és rázósabb egy Alstomnál (kivéve persze a meglaposodott kerekű Alstomokat, de ez ugye csak idő kérdése a most felújított vonatoknál is), viszont kevésbé zajos és rázós a felújítatlan szerelvényekhez képest.
2017. ápr. 5. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Zajszintben valahol a kettő között van. Alacsony emberként jól kell helyezkedni, hogy kapaszkodni tudj, mert a lógó kapaszkodókat erről is lefelejtették. Viszont sokkal világosabb, mint a régi metrók, vagy akár az állomások.
2017. ápr. 6. 07:52
 3/6 anonim válasza:
89%
Alacsony emberként minden járaton jól kell helyezkedni, hogy kapaszkodóhoz juss, és van, amikor még magyarázkodni is kell a lökdösődő magasaknak, hogy miért nem tudunk ott kapaszkodni, amit nem érünk el...
2017. ápr. 6. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:
En kiprobaltam, eleg pozitiv benyomasokat keltett. Kinezetre belulrol szerintem szebb, modernebb mint az elsargultfeher szinu alstomok, a motor hangja meg talan halkabb is annal. A futomu zajosabb kicsit. Erdekes rugos megoldas van a kocsik kozott plusszban. A szelloztetes nagyon kellemes, lehet erezni hogy van legjaras, de nem szedi le a fejedet. Fekezesnel viszont ha figyel az ember lehet meg mindig erezni, hogy mikor valt villamos fekezesrol surlodasos fekre, az nem annyira finom meg, de nem zavaro. Apro hiba meg, hogy menet kozben eleg csakra egy egy pillanatra (fel masodperc kb) elalszik a villany.
2017. ápr. 13. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Na de termeszetesen, az alstomhoz hasonlithato sokkal jobban mint a regi orosz felujitatlan cuccokhoz.
2017. ápr. 13. 23:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Azóta utaztam vele. Szerintem olyan hangerejű rajta az utazás, mint a régi kékeken.

A legemlékezetesebb az volt, hogy nagyon érezni lehet a tömegét az új szerelvénynek. Vagy a beltér műanyag burkolóelemei hozzák létre a hangzást, vagy tényleg nagyobb a tömege és a kortárs légrugók helyett alkalmazott acélrugók közvetítik rezgését az utastérbe.

2017. ápr. 16. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!