Metróval utaznék, de Hogyan? (Sürgős! )
Nem vagyok túl járatos Pesten, s elméletben megvan a dolog, de nem tudom, hogy fogom holnap kivitelezni. A Stadionnál felszállok a piros (M2)metróra, s megyek a Deák térig. (ez oké, lyukasztok jegyet, meg minden, megyek 4 megállót.)
De a Deák térnél gondban vagyok. Most ott hogyan tovább? Fel a mozgólépcsőn? S merre? Ki van táblázva? Mennyi jegyet vegyek? Mert valahol azt olvastam, hogy elég egy jegy, ha egy órán belül utazom.Akkor lehetséges, hogy két jeggyel megúszom?
S még egy kérdés. A nyugatitól tovább kell sétálnom egy utcába. Az aluljáróban ott is ki van írva, hogy melyik utcára vezet ki a kijárat?
Meg lehet ezt a pesti közlekedést szokni?
Köszönöm a válaszokat!
METRÓK KÖZÖTT ÁTSZÁLLÁSKOR NEM KELL JEGYET KEZELNI!!!!!
illetve ha már az utazás befejeződött (leszálltál a troliról, kijöttél a metró üzemterületről, azaz keresed az utcát,) akkor a következő utazáshoz új jegy kell. az adott járaton tölthetsz max 1 órát 1 jeggyel megszakítás nélkül.
Köszönöm nektek! :D Ügyes voltam ma!
Sikeres volt az akció és el sem tévedtem! Tényleg nem egy bonyolult dolog ez a metró, csak gyakorolni kell. Szerintem 2-3 utazással meg lehetne szokni.(Persze van másféle tömegközlekedés is Pesten, de azt egyelőre még hagyjuk!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!