Mennyi a hév jegy/bérlet, ha a közigazgatási határtól csak 2 megállót megyek?
Sziasztok!
Lehetséges, hogy Kistarcsára fogunk költözni. A munkahely az Örs közelében van.
Ha van Budapest bérlete az embernek, és jelen helyzetben a közigazgatási határtól Kistarcsa a második megálló, akkor az hogyan van számolva?
Mert az Örsről az 10,8 km a menetrendben, de ha Pesti szakaszon Pesti bérlettel utazom nem túl korrekt ha a 10km-es lenne számolva ...de annyira nem vagyok ebben otthon mert keveset héveztem eddig.
Vagy hogy lehetne a legjobban kijönni? :D
Illetve ha esetleg hév bérletet vennék , de akkor Budapeti bkk bérletem nem lenne ( eljutok anélkül is dolgozni) akkor a hév bérlet a budapesti megállókon is jó?
10 km-es bérlet - mivel, kedves első kettő NINCS 5 km-es - lassan három éve szüntették meg.
Agybaj, amúgy, de én ezért nem vettem kieg bérletet, mert nem fogok fizetni két megállóért, így 5000 ft helyett megúszom max. 1000-ből.
És nem érdekel, ha jön a kaller, akkor leszállok kórháznál és gyalogolok kemény 15 percet.
Tudtommal bérletből 5 km-es a legkisebb, és jegyből 10 km-es a legkisebb.
Hasonlóan minden más helyközi járathoz (MÁV, Volán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!