Budapesti metróval ajánlanátok egy útvonalat? Egy jeggyel szeretnék az összes metróvonalon utazni, az utazás lehetőleg minél hosszabb ideig tartson.
odafele nem lyukasztasz, beszállsz ha nem figyel az ellenőr. a kijáratnál nem ellenőriznek általában.
ha mégis, megfordulsz, visszametrózol a L. térre, lyukasztasz egyet, majd elmetrózol a célállomásig.
A szabályokat betartva nem lehet megcsinálni. Tehát valójában bliccelni akarsz egy alibi jeggyel.
M1-M3-M4 megvalósítható, de akkor kimarad az M2
M2-M1 az zsákutca, mert az M1 mindenhol szélső peronos, és nem lehet ellenőrzés nélkül visszafordulni annak érdekében, hogy átszállj az M3-ra, az M4-ről nem is beszélve.
M3-M4-M2) nem szabályos, mert az M2 bármely állomása elérhető az M3-ról való átszállással az M4 érintése nélkül.
Stb...
Szerintem át tudsz szállni rendszeren belül a metrókra.
Felszáll 3-asra, Kálvinon át a 4-esre, Keletinél át 2-esre, Deákon pedig Földalattira.
Utóbbiban nem vagyok biztos.
Bár hogy ennek mi értelme azt nem tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!