Minél több helyre, minél kevesebb pénzből?
Szeretnék ebben az évben sok helyre eljutni.
Spórolós, megúszós tippek érdemelnének.
Néhány hely ahová menni szeretnék.
London és környéke;
Salzburg,főleg a környező hegyek; Bécs (karácsonyi vásár). De még nézelődök. Főleg túrázós,szép helyek érdekelnek,de 1-2 szép város is szóba jöhet. Mindenhol 2-3 napot szeretnék tölteni.
Minden ötletet szívesen fogadok.
Ja és 20 éves nő vagyok, ha ez segít valamit.
Mit jelent nálad a "minél kevesebb pénzből" menni túrázni?
A túrázással az a gond, hogy sok országba Pl: Angliában, csak kempingekben verhetsz sátrat. Magánföldeken előre kell engedélyt kérned. A kempingek meg fizetősek.
De van olyan, hogy "kanapészörf" ez azt jelenti, hogy ingyen 1-2 éjszakára befogadnak azok akik tagjai a kanapészörf csoportnak.
Stoppolás a legolcsóbb utazási lehetőség, de én azt tapasztaltam, hogy ma már nagyon kevesen vesznek fel stopposokat. Lehet a kitűződ célodig nem jutnál el. Ezért nem árt tudni mi az a végső összeg amit rátudnál áldozni.
Miért nem szedsz fel egy pénzes faszit úgy mint a legtöbb lány,ha már azt sem tudod hogyan spóroljál akkor úgy is az lesz a vége.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak:
-Kerüld a szórakozó helyeket.
-Dohányozz keveset vagy szokj le ha dohányos vagy.
-Kerüld a nasikat.
-Ha megteheted járj többet gyalog vagy kerékpárral,mint tömeg közlekedéssel vagy autóval.
-Ha saját lakásod van akkor spórolj a rezsin,kevesebb felesleges víz és áram fogyasztás.
-Ne vegyél új ruhát ha még az használható,és megvan kímélve.
-Ne vegyél drága ékszert.
-Ne járj kávézóba és étterembe.
-Vállaj diákmunkát vagy másodállást ha lehetséges.
-Ha pénzt kapsz mondjuk szülinapra vagy másra,akkor ne költsd el semmiféle képen.
"megúszós tippek érdemelnének."
Vagyis a felsoroltakból, csak a pénzes pasi felszedése és lehúzása marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!