Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV mikor akarja már végleg...

A MÁV mikor akarja már végleg leselejtezni ezeket az ócska 40-50 éves Bzmot vonatait?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 22:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
A Bz-k nem fiatalok, meg a kényelmük sem igazán összehasonlítható a korszerű járművekével. De! A Bz nem azért "billeg 30-40-el" a mellékvonalon mert többre nem képes, hanem mert a pályát 34-40 éve nem hogy nem újították fel, hanem a minimális karbantartást sem végezték el. Az mellékvonalak utasai, mint az előző írta normális menetrendnek, nagyobb pályasebességnek jobban örülnének. Enélkül ugyanúgy kevés lenne az utas, max. az új kocsikon kicsit kényelmesebben döcögnének.
2017. ápr. 22. 22:12
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Hát én meglehetősen kedvelem azokat az "ócska" Bz-ket. Szívesebben utazom ezeken mint az elvileg modernebbeken.
2017. ápr. 23. 07:36
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

'80-82-es gyártásúak, tehát 35-37 évesek. Közel sem 50.

1998-tól újították fel őket, én azokon szoktam a legjobbat aludni. Mellékvonalra megfelelnek, remélem még maradnak egy jó ideig.

Amiből interpicit csináltak, abban van klíma is, de már a sima sárga-pirosban is van. Ellentétben az osztrákoktól hozott rózsaszín belsejű izével, amire felszállni is külön művészet, az ablaka nem zár rendesen, vagy le sem lehet húzni, a fűtése gyenge, cserébe nincs benne klíma sem. Az az igazi fos, nem a Bz.

2017. nov. 2. 06:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha lerohadnak a sínről, amúgy nyugi, Győr-Budapest vonalon is ültem már ilyen "gyors" vonaton.
2017. dec. 23. 20:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a nagy Bzmot undort. Az egyik legfullosabb motorvonat. Ezt már több ilyen kérdésben is kifejtettem. Pláne, hogy most elkezdték felújítani őket.
2022. aug. 30. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!