Lennétek szívesek írni ciki történeteket?
Persze miért ne.
Ugye gondolom te is tudod, hogy a tömegközlekedés rémjei az idősek.. Nekem is megtelik velük mindig a bajom.
Általában előre szoktam engedni az időseket, meg errefelé mindenki más is. Mégis akad mindig egy olyan öreg aki ezt elfelejti. A busz full üres, péntek délben tartok hazafelé fősuliból, erre egy mankós debella öregember úgy előreszaladt hogy mindenki csak repült odébb a váróban. Majd valaki hátul elkezdett morogni, majd egy öregasszony (gondolom valami bajtársa) meg oda böki, hogy mozgássérült ha nem bánnád :)
A mosoly alatt azt a vallató mosolyt értem, ami a facebook messengerben is előfordul ugyebár. " :) "
Frászt kaptam. Majd az öreg az első ülésbe leült, ami egyébként is a mozgássérülteknek van feltartva, összesen 4 darab, szóval nem tudom hova sietett, biztos azért hogy aztán ott botladozzunk benne amikor megyünk hátra.
Multkor olyan is előfordult velem, hogy a busz legvégébe leültem ahol 5 ülés van. Gondoltam ott úgyis nyugtom lesz, nincs ott senki.
Áhh addig tartott a szerencse. Egy muszlim nő beült közvetlen mellém egy kutyahordozóval, azzal úgy simán be is zárt a sarokba.
Majd előkapta a kurkumás paki kajáját és ott csámcsogott mellettem egész végig.
Ráadásul ezek a muszlimok kézzel esznek, olyan gusztustalan volt, csupa ragacs minden.
Ahova iskolába járok, úgy 40 percre van busszal, de hazafele dugóval mindig 1 óra.
Ez a nő nem zavartatta magát, végig ette a kajáját egész idő alatt :D
Mikor már csomagolta el, kicsit megnyugodtam mert lassan itt a megállóm, erre előkap egy chips-et és megint elkezdi a csámcsogást :l
Amikor meg szálltam lefele, alig tudtam kijönni a kutyaketrecétől. Szerintem fejbe is térdeltem egy kislányt az előttem lévő ülésben...
Ja az meg kész vicc, hogy ezen a járaton mindig csak öregek közlekednek. MINDIG!!
Amikor átnézek egy másik buszra ami épp elmegy mellettünk, látom a szép lányokat jönnek-mennek suliba, csurig van velük a busz, de ahogy az én buszomban körülnézek, nem látok csak muszlimokat és öregeket :/
Sosincs szerencsém ;(
Ja most látom hogy ciki történetek :D
Mindegy már leírtam.
De sokszor előfordult már, hogy majdnem elvágódtam a buszon mert úgy rátaposott a gázra a sofőr :/
De olyan is volt, hogy egy öregember (NAGYON öreg) volt a sofőr, akinek mondtam hangosan hogy kérek egy napijegyet.
Ő csak nézett rám és várt. Mondom neki mégegyszer hangosan "EGY NAPIJEGYET KÉREK".
Semmi csak les az öreg.
Én erre megint: "NAPIJEEGY".
Erre azt mondja " Mondjad má' mi kell -.- "
Lesült a pofámról a bőr, nem csak azért mert fullig volt a busz és mindenki minket néz, hanem már azért is hogy hogyan lehet valaki ennyire süket és sofőr..
4-5 évvel ezelőtt utaztam tömegközlekedéssel, mert az autóm szervizben volt. Na ez elég ciki...
:D
Osztálykiránduláson rosszul lettem amikor szerpentinen mentünk és odafutottam az ajtóhoz annyira rosszul voltam, aztán üvöltöttem a sofőrnek, hogy nyissa ki, de nem nyitotta ki, mert menet közben volt, aztán sugárban hánytam egyenesen az ajtóra meg a padlóra.
A többiek meg kacagtak a buszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!