Írnátok nekem vicces ciki történeteket ami veled történt meg vagy valamelyik barátoddal?
New yorkból jöttem haza repülővel, mellettem egy muzulmán pár ült, de nem tetszett nekik, hogy én olyan kaját rendeltem, amiben van disznóhús, ezért balhéztak egyet a személyzettel, végül elültették őket... hozzáteszem itt még fel sem szált a gép...
Felszálltunk, repültünk vagy 20perce, örültem mint a fene, hogy van 3 ülésem, gondoltam, majd elfekszem...
Erre beültettek mellém egy 90éves nénikét aki egyedül utazik...
A monitor ami volt előttem és lehetett rajta játszani meg filmezni, lefagyott candy crush közben, szóltam a sztyuvinak, hogy kéne kezdeni vele valamit, de azt mondta, a teljes sort egyszerre lehet csak újraindítani, úgyhogy ezt megszívtam :D használjam a szomszéd ülésen lévőt... oda akartam ülni, de látom ott van az ülésen a 90éves nénike lába... ó mondom... milyen férfi lennék, ha leparancsolnám onna ... uh úgydöntöttem, hogy lesz egy 8órás unalmas utam amszterdamig, majd alszok úgyis éjszaka van...
Nagynehezen elaludtam, egyszercsak felijedtem, mert a nénike az ölembe hajtotta a fejét... na mondtam neki, hogy ezt azért nem! Erre felült és durcásan visszaült keresztbe a szélső székre, a lábait pedig bedugta a combom alá... tiltakoztam, de leszarta... akartam szólni sztyuvinak, de őt sem érdekelte, azt mondta sétáljak egyet amíg kinyújtózkodik a néni...
Mire visszaértem, ott aludt a nénike a 3 széken keresztbe... a következő 8 órában álltam sétálgattam, majd leszállásnál a sztyuvik felébresztették a nénit, és végre leülhettem..
A villamos forgójában álltam, és gyanús lett, hogy sokan lopva rám pillantgatnak.
Lenézek, hát baszki, a zsák szemetet elhoztam magammal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!