Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szoktatok buszon ilyent csinálni?

Szoktatok buszon ilyent csinálni?

Figyelt kérdés
Felszállásnál rászólni valakire hogy ne tolakodjon, legyen udvarias, vagy az út során rászólni valakire hogy adja át a helyét
2017. ápr. 7. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Csak tolakodásnál volt példa ilyesmire egyszer, majdnem agyontapostak, pedig nem vagyok kicsi. Másnak a dolgába nem szólok bele, hogy adja át a helyét, vagy ilyesmi.
2017. ápr. 7. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Inkább azért szólok, hogy vonuljanak beljebb, mert sokan megállnak az ajtóban és igazából férnének még a buszra bőven. Meg persze ha a sofőr nem nyit ajtót a leszállóknak, akkor is beállok a kórusba.
2017. ápr. 7. 18:09
 3/10 Fatal_3rror_ ***** válasza:
82%
Legutóbb egy kis csajra szóltam rá. Kedvesen előreengedtem, ha már láttam mennyire tolakszik. Erre felszáll és megáll rögtön az ajtóban... Hát finoman elküldtem a f..szba.
2017. ápr. 7. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Elég magas már az ingerküszöböm, de még a BKV-s időkben volt, hogy nem tudtam vagy a haveri társasággal nem tudtuk megállni. Pl. 10-11 éves forma lánygyerek az anyjával, a gyereknek a lába kinyújtva fent a szemben lévő ülésen a tömött buszon. És senki sem mert rászólni bizonyos okokból, szóval be kellett vállalni.
2017. ápr. 7. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Volt rá példa párszor, általában diákokra... komolyan, egész nap ülnek, de mégis kétségbeesve szállnak fel a buszra, hogy helyük legyen.... Kedvencem mikor szállok fel, vennék jegyet, de már az ajtóban próbál melelttem átfurakodni...
2017. ápr. 8. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem, én nem vágyom arra, hogy egyszer valaki képen vágjon. Azok, akik állandóan beszólogatnak mindenért az utcán, tömegközlekedési eszközön, csak addig csinálják ezt a szokásukat, ameddig valaki olyannak szólnak be, aki nem hagyja annyiban.
2017. ápr. 9. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Szóval te inkább hagynád, hogy fellökjenek a buszon... egy hős vagy.
2017. ápr. 9. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Hiába szólsz, aki tolakodik, azt úgyse érdekli, egyik fülén be, másikon ki, vagy visszaszól valamit. Ez ugyanolyan, mintha rászólnál valakire, aki szemetel. Az esetek 1 százalékánál emiatt inkább felvenné és kidobná a legközelebbi hulladékgyűjtőbe, de a maradék 99 százaléknál nem érne semmit. De aki szereti keresni a konfliktust, az keresse nyugodtan.
2017. ápr. 13. 14:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Konfliktus... komolyan, ha ez valakinek konfliktus, akkor egy vita mi? Háború?
2017. ápr. 13. 20:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze, ez nem konfliktus, viszont ha nincs szerencséd, akkor bizony komoly konfliktus vagy vita alakulhat ki a helyzetből.
2017. ápr. 14. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!