Szoktatok ilyent csinálni ha valaki hív mobilon? Mikor csináljátok vagy csinálnátok ezt?
Figyelt kérdés
Hogy megnézitek ki hív, de nem veszitek fel, viszont ki se nyomjátok neki hanem hagyjátok a telefont csörögni amíg abba nem hagyja a hívást2015. dec. 12. 13:07
1/9 anonim válasza:
Persze.Ha nincs kedvem felvenni.Legtöbbször anyámnak.Ne hívogasson állandóan,hogy hol vagyok,mit csinálok,amikor 30 éves vagyok és 10 éve különélek.
2/9 anonim válasza:
Igen, mert így azt tudom mondani utólag hogy nem láttam hogy hív.
3/9 anonim válasza:
Igen, főnöknél egyértelmű ha munkaidőn kívül hív.
4/9 anonim válasza:
anyám óránként hív, mindig valami hülyeséggel, nála szoktam ezt csinálni.
5/9 anonim válasza:
ha ismeretlen hív, mindig ezt csinálom. de az mindig valami politikai hirdetés vagy teleshopos xarság, szóval nem számít
6/9 anonim válasza:
Igen, akkor csinálom, ha "ismeretlen szám" hív, vagy ha csak a telefonszámot írja ki.
7/9 anonim válasza:
Melóhelyről csinálták sokszor hogy szabadnapon behívnak egyik pillanatról a másikra. Olyankor ha felveszem és nemet mondok akkor jönnek a következmények. Ha hagyom csörögni akkor behívnak mást. Volt már olyan hogy elvárták volna hogy szálljak vonatra és Balatonról menjek be lehúzni 6 órát. Persze a vonatot és az utazási időt eszük ágába nem lett volna megtéríteni. Mindezt minimálbérért. Szóval felőlem ki is gyulladhat vagy lehet bármilyen apokalipszis a melóhelyen mikor én szabin vagyok nem veszem fel a telefont.
9/9 anonim válasza:
Szoktam, csak én a hangerő gombra is rácsapok egyet, hogy ne legyen ricsaj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!