Mihez lenne kedvetek a mai napon, most legszívesebben mit csinálnátok? Ha ez a tevékenység nem GYK olvasása akkor miért csináljátok?
Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok légyszíves! :) 19/f2014. nov. 9. 12:23
1/13 anonim válasza:
Unalom van, és gyk per pill jobb mint semmi. Ha lehetne választani, most az ágyban fetrengenék az egyik pasival, aki felkeltette az érdeklődésemet egy ideje.
2/13 anonim válasza:
Én szívesen átvenném a világuralmat a zombiseregemmel, hogy aztán megoldjam a környezetszennyezés problémáját, de sajnos reggel arra ébredtem, hogy a zombiseregem elfelejtett feltámadni.
Szóval marad a második helyezett GYK.
18/f
4/13 anonim válasza:
Elbasztikuláztam :) az 1-est akartam ismételni :)
5/13 anonim válasza:
Pedig az én programtervem sokkal jobb :P :D #2 voltam XD
6/13 anonim válasza:
Nézném az F1-et, pukával lövöldöznék galambra (UTÁLOM A GALAMBOKAT), járnám a palotám, végignézném a gyűjteményem utána lefejeztetném a régi ellenségeim (előtte bemelegítésnek kínzás), aztán este irány a hárem.
8/13 Kisboltos válasza:
Én elmennék kocsikázni. Alig várom már, hogy a kezemben legyen a jogsi!
10/13 anonim válasza:
legszívesebben kint lennék és túráznék, de mivel vannak egyéb problémáim, így nincs rá lehetőség :(
GyK egy olyan oldal, ami mindig megtud nevettetni még a szomorú percekben is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!