Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legszívesebben bosszút állnék. Voltatok már így?
Ő volt nekem az első mindenben. De aztán rákellett jönnöm, hogy jól játszotta magát, csalódtam benne. Pluszban még elkezdett ócsárolni engem, hogy milyen szar vagyok, másokhoz hasonlítgatott, stb. Vége lett és a következő hónapban összejött egy lánnyal, vagyis kavart már mellettem is, ami visszanézve nem lep meg. Nagyon feldühít ahányszor csak eszembe jut. Hogy lehet valaki ilyen ocsmány, hogy tudja, hogy a legelső, erre kihasznál, utána földbe tiporja az önbecsülésem és másokkal kavar. Legszívesebben nagyon megbosszulnám vagy megszívatnám valahogy. Vagy remélem valahogyan visszakapja majd az élettől.
20/L
Az élettől nem.
Istentől fogja, majd mikor megítéli őt.
Ne állj bosszút! Az a gyengéké és hitetleneké!
A bosszú igenis jó!
294/Undead warlock
Velem hasonló törtét. 3 évig jártunk és ha probléma merült fel akkor nem lehetett megbeszélni mert jött a hiszti, meg hogy öngyilkos lesz ha elhagyom, úgy szeret. A legvégén már összevissza hazudozott hogy ilyen-olyan beteg hogy megsajnáljam. Bosszút akartam én is állni, amikor egy nagyon durva hazugságát/tervét lebuktattam. Nagyon csúnyán beszéltem vele és bár ilyen dolgokat tett, nagyon bűntudatom van miatta. Igaz, most kiderült, hogy valószínűleg skizofrén.
A lényeg, hogy ha van lelkiismereted akkor nem teszel ellene semmit, mert saját magad alázod meg vele és később neked lesz bűntudatod. A sorstól mindent vissza fog kapni, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!