Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legszívesebben bosszút állnék....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legszívesebben bosszút állnék. Voltatok már így?

Figyelt kérdés

Ő volt nekem az első mindenben. De aztán rákellett jönnöm, hogy jól játszotta magát, csalódtam benne. Pluszban még elkezdett ócsárolni engem, hogy milyen szar vagyok, másokhoz hasonlítgatott, stb. Vége lett és a következő hónapban összejött egy lánnyal, vagyis kavart már mellettem is, ami visszanézve nem lep meg. Nagyon feldühít ahányszor csak eszembe jut. Hogy lehet valaki ilyen ocsmány, hogy tudja, hogy a legelső, erre kihasznál, utána földbe tiporja az önbecsülésem és másokkal kavar. Legszívesebben nagyon megbosszulnám vagy megszívatnám valahogy. Vagy remélem valahogyan visszakapja majd az élettől.

20/L

2014. aug. 6. 15:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát hajrá! De a szivatásról kérek videót, vagy max egy élménybeszámolót ;)
2014. aug. 6. 15:20
 2/15 anonim ***** válasza:
Hagyd, keress mást!
 3/15 anonim ***** válasza:
Visszakapja az élettől.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy szakítottál vele.
 5/15 anonim ***** válasza:
62%

Az élettől nem.

Istentől fogja, majd mikor megítéli őt.

Ne állj bosszút! Az a gyengéké és hitetleneké!

2014. aug. 6. 15:21
 6/15 anonim ***** válasza:

A bosszú igenis jó!

294/Undead warlock

2014. aug. 6. 15:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem csak az ő hibája... Vannak nem túl rendes emberek, ilyenekkel nem kell összejönni - hiába játssza magát, hacsak nem egy igazi szociopatával volt dolgod, kétlem, hogy nem voltak jelek rá, hogy milyen. Ha előtted egy szakadék és beleesel mert nem figyelsz, nem a szakadékot kell átkozni...
2014. aug. 6. 15:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Ugyan így voltam . Pár hónap után ezerszer jobbat találtam. Hagyd a fenébe, ne idegeskedj ezen. Örülj, hogy megszabadultál tőle.
2014. aug. 6. 15:25
 9/15 anonim ***** válasza:

Velem hasonló törtét. 3 évig jártunk és ha probléma merült fel akkor nem lehetett megbeszélni mert jött a hiszti, meg hogy öngyilkos lesz ha elhagyom, úgy szeret. A legvégén már összevissza hazudozott hogy ilyen-olyan beteg hogy megsajnáljam. Bosszút akartam én is állni, amikor egy nagyon durva hazugságát/tervét lebuktattam. Nagyon csúnyán beszéltem vele és bár ilyen dolgokat tett, nagyon bűntudatom van miatta. Igaz, most kiderült, hogy valószínűleg skizofrén.

A lényeg, hogy ha van lelkiismereted akkor nem teszel ellene semmit, mert saját magad alázod meg vele és később neked lesz bűntudatod. A sorstól mindent vissza fog kapni, hidd el.

2014. aug. 6. 15:26
 10/15 anonim ***** válasza:
a legtöbb pasi ilyen,én még szűz vagyok,épp ezért nem fekszem le még pasival,ne csalódjak ekkorát
2014. aug. 6. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!