Egy buszsofőr megtudja, hogy ki jelentette fel szabálytalankodásért?
Pedig igaza van a kérdezőnek, pár hónapja velem is megesett, hogy az Autóbiszállomásról (induló állomás!) kb. 3-4 percel hamarabb ment el a menetrendhez képest. Én akkor bementem az állomás ügyfélszolgálati irodájába, és megkérdeztem, hogy normális-e ez. Mondták hogy utánanéznek és szólnak a sofőrnek (Na ez történt pontosan abban a percben, amikor a busznak indulnia kellett volna).
A sofőr szemébe nyilván én sem tudtam nézni, mivel már csak a busz seggét láttam.
Az sem érv, hogy minden óra másképp jár, a vasútnál pl. benne van a forgalmi utasításban, hogy "Közlekedéssel kapcsolatos munkát végző dolgozóknak szolgálatvégzés közben jól járó órával kell rendelkezniük. A dolgozók szolgálatba lépés után kötelesek óráikat az óraközpontból vezérelt órákkal egyeztetni. Központból vezérelt óra hiányában az órák egyeztethetők illetve igazíthatók a Magyar Rádió vagy Magyar Televízió illetve a telwfontársaságok pontos időjelzéséhez is."
Kedves kérdező, érdekelne végül mi lett a történet vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!