Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egy buszsofőr megtudja, hogy...

Egy buszsofőr megtudja, hogy ki jelentette fel szabálytalankodásért?

Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 14:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%
Sunyi disznó? Te akarod kamu néven felnyomni te szerencsétlen... Az ilyen idiótákat mint te, el kellene ásni jó mélyre....
2017. márc. 26. 05:41
 22/28 A kérdező kommentje:
21 ha nem tudod a sztorit ne pofázz be nekem. Igen is megérdemli ,még többet is,örüljön ,hogy csak ennyit kap...
2017. márc. 26. 10:33
 23/28 anonim ***** válasza:
90%
De beszólok te sunyi takony.
2017. márc. 26. 11:20
 24/28 A kérdező kommentje:
Takony a jó édes ,tudod kid...
2017. márc. 26. 11:43
 25/28 A kérdező kommentje:
Sőt remélem ki is rúgják,mert nem erre a pályára való,egy ilyen ember,nem csak az én véleményem ez,hanem a törzsutasaié is.
2017. márc. 26. 11:49
 26/28 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy. :) Remélem neked is keresztbe fog tenni valaki és elveszted a munkád. Már ha van egyáltalán. :)
2017. márc. 26. 13:09
 27/28 anonim válasza:
Ebben az országban csak ilyen férgek élnek?
2017. márc. 31. 09:23
 28/28 anonim ***** válasza:

Pedig igaza van a kérdezőnek, pár hónapja velem is megesett, hogy az Autóbiszállomásról (induló állomás!) kb. 3-4 percel hamarabb ment el a menetrendhez képest. Én akkor bementem az állomás ügyfélszolgálati irodájába, és megkérdeztem, hogy normális-e ez. Mondták hogy utánanéznek és szólnak a sofőrnek (Na ez történt pontosan abban a percben, amikor a busznak indulnia kellett volna).

A sofőr szemébe nyilván én sem tudtam nézni, mivel már csak a busz seggét láttam.

Az sem érv, hogy minden óra másképp jár, a vasútnál pl. benne van a forgalmi utasításban, hogy "Közlekedéssel kapcsolatos munkát végző dolgozóknak szolgálatvégzés közben jól járó órával kell rendelkezniük. A dolgozók szolgálatba lépés után kötelesek óráikat az óraközpontból vezérelt órákkal egyeztetni. Központból vezérelt óra hiányában az órák egyeztethetők illetve igazíthatók a Magyar Rádió vagy Magyar Televízió illetve a telwfontársaságok pontos időjelzéséhez is."

Kedves kérdező, érdekelne végül mi lett a történet vége?

2017. júl. 28. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!