Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egy buszsofőr megtudja, hogy...

Egy buszsofőr megtudja, hogy ki jelentette fel szabálytalankodásért?

Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 14:14
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Inkább késsen ,mint előbb menjen
2017. márc. 22. 17:32
 12/28 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon remélem, hogy megtudják, és képet is kapnak a személyről :D
2017. márc. 22. 19:45
 13/28 anonim ***** válasza:
85%

Emberek, azt azért tényleg ne tekintsük már normálisnak, ha egy busz a menetrendhez képest előbb megy el a megállóból. Mert ez ellen baromi egyszerű tenni, a késéssel ellentétben: meg kell állni és bevárni az indulási időt. Ha ezt valamelyik buszsofőr rendszeresen nem teszi meg, az elég keményen rontja a szolgáltatási színvonalat, amiről egyáltalán nem baj, ha tud a szolgáltató.

Jómagam is késtem le sokszor úgy buszt, hogy már 2-3 perccel indulás előtt ott voltam a megállóban, aztán amikor 20 perc múlva hívtam a buszállomást, arról tájékoztatnak hogy már rég túl van az a busz árkon-bokron...

2017. márc. 23. 10:34
 14/28 anonim válasza:
43%

Remélem megtudja!

Előző gondolj bele már 10..-40éve minden nap ugyan azon az útvonalon végigmész mindennap te nem arra törekednél minél hamarabb végezz?

ÉééÉÉÉsss nem 1-2 percel hamarabb kellene kitopogni a buszhoz ;)

A kérdezőnek ajánlom hogy foglalkozzon a saját dolgával mert ez nem szabálytalankodás!

(Várom a lepontozást)

2017. márc. 23. 18:19
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor kamu névről nyomom fel.
2017. márc. 23. 18:21
 16/28 anonim ***** válasza:
87%

14-es, nehogymár az utas érezze magát szarul, amiért a meghirdetett idő előtt kimegy a megállóba, és a busz már rég nincs ott.

Nem érdekel senkit, ki mennyire unja az útvonalát. Ne arra törekedjen, hogy hamar végezzen, hanem arra, hlgy megfelelően ellássa a munkáját. Érdekes én többször tapasztaltam, hogy a puszta közepén állt a busz pár percet a megállóban, mert hamar érkezett. Sőt, Budapesten az éjszakai járatok is ezt csinálják.

2017. márc. 24. 07:01
 17/28 anonim ***** válasza:
42%
Igazatok van hogy szabálytalan, de kedves kérdező, akkor is rohadtul szánalmas vagy.
2017. márc. 24. 08:18
 18/28 anonim válasza:
93%

Aki kamu névről nyom fel valakit, annak kívánom, hogy vele is hasonlóan cselekedjenek mások.

Azért mert valaki nem szimpatikus, nem biztos, hogy a gerinctelenségemmel én az lennék.

2017. márc. 24. 08:21
 19/28 anonim válasza:
Könnyen meg lehet hogy ha megnézel egy 5-6 órát az mind mást mutat,és megnézed asofőrét az is mást mutat!A busz sofőr a saját órájához indul nem a tiedhez,és nem másodperc pontossággal ell oda érni a mególlóba!Egyébként az a sport szerű ha elé állsz és megmondod neki mi a sérelmed,szóból ért az ember.Ha nem így teszel egy gerinctelen görény vagy,ennyi.
2017. márc. 25. 19:23
 20/28 A kérdező kommentje:
Utolsó,ő sem állt elém! Én ,miért tegyem? Ennyit megérdemel a sunyi d.nó!!
2017. márc. 25. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!