Egy buszsofőr megtudja, hogy ki jelentette fel szabálytalankodásért?
Emberek, azt azért tényleg ne tekintsük már normálisnak, ha egy busz a menetrendhez képest előbb megy el a megállóból. Mert ez ellen baromi egyszerű tenni, a késéssel ellentétben: meg kell állni és bevárni az indulási időt. Ha ezt valamelyik buszsofőr rendszeresen nem teszi meg, az elég keményen rontja a szolgáltatási színvonalat, amiről egyáltalán nem baj, ha tud a szolgáltató.
Jómagam is késtem le sokszor úgy buszt, hogy már 2-3 perccel indulás előtt ott voltam a megállóban, aztán amikor 20 perc múlva hívtam a buszállomást, arról tájékoztatnak hogy már rég túl van az a busz árkon-bokron...
Remélem megtudja!
Előző gondolj bele már 10..-40éve minden nap ugyan azon az útvonalon végigmész mindennap te nem arra törekednél minél hamarabb végezz?
ÉééÉÉÉsss nem 1-2 percel hamarabb kellene kitopogni a buszhoz ;)
A kérdezőnek ajánlom hogy foglalkozzon a saját dolgával mert ez nem szabálytalankodás!
(Várom a lepontozást)
14-es, nehogymár az utas érezze magát szarul, amiért a meghirdetett idő előtt kimegy a megállóba, és a busz már rég nincs ott.
Nem érdekel senkit, ki mennyire unja az útvonalát. Ne arra törekedjen, hogy hamar végezzen, hanem arra, hlgy megfelelően ellássa a munkáját. Érdekes én többször tapasztaltam, hogy a puszta közepén állt a busz pár percet a megállóban, mert hamar érkezett. Sőt, Budapesten az éjszakai járatok is ezt csinálják.
Aki kamu névről nyom fel valakit, annak kívánom, hogy vele is hasonlóan cselekedjenek mások.
Azért mert valaki nem szimpatikus, nem biztos, hogy a gerinctelenségemmel én az lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!