Mennyit kap egy Volán-os sofőr az eladott bérletek után?
Kicsit macerásabb, de szívesen támogatnék egy sofőrt, hogy nála veszek bérletet és nem a pénztárban.
Darabszám után kapnak pénzt vagy esetleg a bérlet árának valahány százalékát?
Semmit nem kap érte, ez nem olyan meló, nem postaládába hirdetésdobálás, meg reklámügynökség....
A fizetésükben benne van a bérletadás is, ahogy a jegyadás is.
Köszönöm a válaszokat! A MÁV gáláns akkor :)
Tudom, hogy a Volánbusz ZRT is ad pénzt a bérletek után, így az első válaszokkal nemigen tudok mit kezdeni. Ezért nem úgy tettem fel a kérdést, hogy ad-e. Aki ad ki jegyet, mert nem csak előreváltott jeggyel lehet utazni, az kap ezért pótlékot. Ezért sem jó az első három válasz.
A mértékkel nem vagyok tisztában, és ciki lenne a sofőrtől megkérdezni. Mert mondjuk azt mondja, 100 Ft/darab. Akkor nem szívesen tartanám fel az ÁFA-s számlámmal. De ha százalékot kap, akkor más a helyzet, mert 42900 a bérletem, ennek pl.az 5%-a is 2000 forint felett van, ami már összeg.
Honnan tudod? Mondjuk én 10 éve nem ültem buszon, de a sofőr mondta is, ne nála vegyem ha tehetem, mert nem tartom fel a buszt vele legalább.
Ha kapna utána aligha küldene el, mert nem valami fényes a fizetésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!