Trolival való közlekedés a fővárosban?
Nagyon ritkán vesznek a sofőrtől jegyet, és maga a BKK is legfeljebb végső megoldásként szorgalmazza, hiszen lassítja a közlekedést. Sok sofőr nincs is felkészülve erre.
És az utasok kb. fele nyugdíjas, akiknek nem kell bérlet, a többiek közt meg sok a bérletes, ha meg kell jegy, ezernyi helyen meg tudják venni.
A soförnél azért nem vesz senki jegyet mert drágább mintha előre megveszed
Egyébként sokan bérlettel utaznak, sokan bliccelnek,és igen igaz szinte senki nem vesz jegyet a soförnél mert drágább mintha előre megvette vóna:)
nem kell a parasztozás, nincs semmi különös a kérdésedben...
én még nem utaztam távolsági buszon. egyszer, mint hülye pesti megpróbálom..például hol lehet jegyet venni, stb..
azt nem részletezném, miért láttad azt, hogy rajtatok kívül senki nem vett jegyet...az, hogy a sofőr hogy néz, az az ő dolga.
biztos bombázó csajok vagytok, és megbámult..
mindent normálisan csináltatok..csak legyetek résen, mert itt elég sok a furcsa ember..tudom, én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!