Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 1 órás átszállási idő mennyire...

1 órás átszállási idő mennyire vállalható repülőnél?

Figyelt kérdés

Fontos lenne az időnyereség, de nekem elég neccesnek tűnik. Még ha percre pontosan le is száll a gép, legjobb esetben fél óra, mire átkeveredek a másik gép indulásához. Fél órával előbb meg már elvileg zárhatják is a beszállítást. Viszont a repjegy keresők feldobják ezt a lehetőséget, ami nem csak időben, de anyagilag is a legkedvezőbb lenne.

Egyébként a Swiss Air Zürichbe reggel 6.15-kor Nairobiból érkező járatáról lenne szó, ahonnan 7.15-kor indul a Swiss Air másik járata Bp-re.

2016. dec. 29. 20:04
1 2
 11/11 MrPifta ***** válasza:
100%
Monterrey-ből Houstonba késett a gépem, pont annyit, hogy akkor kezdődött a beszállás a frankfurti járatra (elvileg) mikor landoltam. Megkerestem gyorsan, honnan indul a gép Frankfurtba, odamentem, asztalra csaptam, és mondtam, "itt vagyok, mehetünk" de aztán közölték, 2 óra késéssel indulunk. Amit egyébként Frankfurtig behozott, a Pestre tartó gépet simán elértem.
2017. jan. 4. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!