1 órás átszállási idő mennyire vállalható repülőnél?
Fontos lenne az időnyereség, de nekem elég neccesnek tűnik. Még ha percre pontosan le is száll a gép, legjobb esetben fél óra, mire átkeveredek a másik gép indulásához. Fél órával előbb meg már elvileg zárhatják is a beszállítást. Viszont a repjegy keresők feldobják ezt a lehetőséget, ami nem csak időben, de anyagilag is a legkedvezőbb lenne.
Egyébként a Swiss Air Zürichbe reggel 6.15-kor Nairobiból érkező járatáról lenne szó, ahonnan 7.15-kor indul a Swiss Air másik járata Bp-re.
Én még Budapesten is neccesnek ítélném az 1 órát, de egy nagyobb repülőtéren, mint amilyen a zürichi, szerintem helyismeret nélkül semmiképpen ne vállalj be 2 óránál rövidebb átszállási időt.
Illetve rövid időknél az is lehet, hogy ha te oda is érsz, a csomagodat akkor sem tudják időben átpakolni.
Itt a korábbi kérdés linkje: http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__repules-repulojegyek__..
Repülős kérdésnél itt sokan félrevezető választ adnak, mert nem tudják, hogy egyben vett átszállásos repülőjegynél nem a te rizikód az átszállás. Valószínűleg nem utaztak még így a legtöbben, csak fapadossal, ahol nincs ilyen.
Egy telefont megér szerintem.
"Zurich
Telephone +41 (0)848 700 700
24 hours
Airport Terminal 1
Travel Office Sales
Daily 06:00-22:00 hours
Bahnhofstrasse 25
Mo-Fr 08:30-18:00 hours
Sa 09:30-14:30 hours"
a szomszédot most nem kérded meg hogy elviszi-e a kérdezőt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!