Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKV-s ellenőrök valóban...

A BKV-s ellenőrök valóban olyanok, mint amilyennek mondják őket?

Figyelt kérdés
Sokat hallani, hogy rengeteg minden apróságba belekötnek, meg a buszvezetővel is szoktak veszekedni. Nálunk a volánon viszont ha otthon hagytam a diákomat, azt elnézik, vagy ha nem töltöttem ki a bérletemet, akkor azt mondják, hogy töltsem ki most.
2016. dec. 29. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:
13%

Akadnak parasztok, de általában olyan, mintha ott se lennének.

Az mondjuk elég féreg dolog a részükről, hogy a normális embereket büntetik, de az ordibáló skandináv őslakosokhoz odamenni se mernek. Több tucatszor láttam ilyet.

2016. dec. 29. 11:59
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Azok BKK-s ellenőrök.

Egyébként pedig csak és kizárólag azok szidják őket, akiknek vaj van a fülük mögött. Aki rendesen megveszi a jegyét vagy bérletét, annak sosem akad problémája. Hát nem érdekes?

2016. dec. 29. 11:59
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Sosem volt még bajom velük.

Ja persze, hiszen van bérletem:)

2016. dec. 29. 12:12
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is csak a biztonsági őrökkel volt problémám, pedig volt bérletem. Az ellenőrökkel soha. Persze nem egy csúcsszakma, de alapvetően normális emberek normálisan végzik ezt a munkát.
2016. dec. 29. 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:
38%

Tévedés. Nekem mindig volt bérletem, mégsem vagyok elégedett velük. De ha valakinek nem tetszik, nem kell használni, én is így teszek. :)

2016. dec. 29. 14:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért, mit akarsz egy ellenőrtől? :D Megmutatod a jegyed/bérleted és pá.
2016. dec. 29. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Én megmutatom. De akinek nincs, azt büntesse meg, különben helyettük is én fizetek. Így semmi értelme az ellenőrök létének.
2016. dec. 29. 21:44
 8/10 kovpet ***** válasza:

Nekem is van bérletem, nekem sem volt különösebb bajom velük.

De azért láttam már olyat, hogy körbeálltak egy külföldit, aki nyilván nem bliccelni akart, csak nem tudta, hogy merre hány méter. Neki segíteni kellene, nem lehúzni 16 ezerrel a jutalék miatt.

2017. jan. 2. 09:32
 9/10 anonim válasza:

Nekem is van bérletem, mégis volt, aki bunkón viselkedett velem. Annyira fáradt voltam, elaludtam a vilin. Arra ébredek, hogy valaki meglökte a karom. Nézek a fölöttem álló nőre, rám se hederít. Ekkor megszólal egy férfi: én voltam. És les. Félkábultan eltartott egy ideig, míg észrevettem rajta a karszalagot.

Semmi bajom azzal, hogy felébresztett, inkább az ahogyannal van. És ha annyit mond: "Elnézést, hölgyem, a bérletét szeretném látni", már valószínűleg nem emlékeznék az esetre. De így ez egy ritka tahó dolog volt.

2017. márc. 5. 16:01
 10/10 anonim válasza:

Tévedés így van. Kiterjedt szemétkedéseik vannak.

Több helyről hallottam, és ma velem is megesett szóval vigyázzon ezekkel a .....tekkel, aki jeggyel utazik a kisföldalatti vonalán:

1., az adott megállóban, ahol érvényesítenél nem áll egy sem belőlük + MINDKÉT érvényesítő automata működésképtelen, hát jegyeddel a kezedben felszállsz a szerelvényre. (ez ma velem a Kodály köröndnél esett meg.

2., jön a vámpír és talán felfogja, talán nem, hogy NEM tehetsz róla, hogy az a vacak nem működik. nekem felfogta és eltépte a jegyem, és ment tovább, hogy hitvány nyelvtudásával a külföldieket zaklassa.

3., jön a poén: leszállsz a deákon és a távozókat is egy sereg keselyű várja. egy törpe genetikailag visszamaradott példány nekem is szegezte a kérdést: "miért nincs ez lekezelve?". először halkan kérdezte, mert kevés férfiasság, tartás szorult belé. miután elismételtettem vele a kérdést, azt válaszoltam neki, hogy az előző ellennőr hölgy eltépve kezelte le a jegyem, erre ő: "MI NEM SZOKTUNK ELTÉPVE JEGYET KEZELNI". nyilván itt az jött volna, hogy fizessek, meg elő a papírokat, de némi kiabálás után otthagytam ezt ........-t.

Szóval vigyázzatok, és nem betojni tőlük. Most sokan vannak és sokan vadásznak, mert sok a külföldi. SZÉGYEN.

2017. jún. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!