Ha a buszon az ellenőr meg akar büntetni, viszont én nem árulom el a személyazonosságom, az adataim, akkor tud bármit tenni?
Mondom,hogy csak viccből írtam azt.Amúgy meg VAN bérletem,csak szarul volt kitöltve,rossz szám volt ráírva és megbüntetett 7000-re.
Végzi a munkáját..Nagyon hasznos,társadalomépítő munka.Ellenőrök nélkül az élet is megállna..
"Végzi a munkáját..Nagyon hasznos,társadalomépítő munka.Ellenőrök nélkül az élet is megállna.."
Ha nem lenne annyi ingyenélő senkiházi tolvaj Magyarisztánban, talán ellenőr sem kéne. De kell.
Hányszor írjam még le,hogy van bérletem,csak rossz számot írtam rá??
Mondjuk ilyen felfogással nem is csoda,ha csak annyira viszi az ember,hogy ellenőr legyen
Úgy beszélsz,mint ha valami bűnöző lennék.."tisztességes",mint ha te bármivel is tosztességesebb lennél..Megvettem azt a szaros bérletet.Életemben először buszozok,honnan tudjam,hogy mit hova kell írni.
"Ingyenélő,tolvaj" Mintha az ellenőr nem lenne ingyenélő.Semmit nem csinál,csak a buszokon mászkál és a népet szivatja.Akkor már menjen el valami "tisztességes" munkára pl.pakolni valami gyárba
Ezt már kérdezted egyszer. cseréld le, oszt jónapot.
amúgy a te figyelmetlenséged miért akarod mindenáron rátolni az ellenőrre? asszem még nem akadtál emberedre.
Öcsi, fogd vissza magad. Egyrészt senki nem mondta, hogy te vagy a tolvaj ingyenélő senkiházi. Azok miatt van az ellenőr, akiknek TÉNYLEG nincs jegye, bérlete.
Azt pedig lásd be, hogy hibáztál. Ráadásul nem olyan nehéz feladat ám eltalálni, milyen számot kell a bérletre írni, úgyhogy inkább szállj kicsit magadba.
Az pedig, ahogy az ellenőrről beszélsz, visszatasztó. Akár anyád is lehetne. Ő is ember, és többet érdemel annál, mint hogy egy ilyen kis taknyos így beszéljen róla. Pláne egy olyan, aki nemképes a bérletszelvényre a megfelelő számot ráírni.
Nevetséges vagy és ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!