Bejárják vagy maradjak kolis? Többi lent
Figyelt kérdés
Kolis vagyok de utálom. A szilenciumokon nem tudok tanulni ráadásul honvagyam is van. Hétvégéket pedig keveslem, utálom hogy vasárnap már vissza is kell menni. És szilencium után nem igen tudok tanulni mert ok is vissza jönnek és továbbra is hangoskodnak fel12kor tudod általában egyedül hangosan tanulni de nem sokáig mert nagyon fáradt vagyok. Ti mit gondoltok mit csináljak, hogyan döntsek?2016. nov. 29. 16:56
1/9 anonim válasza:
Hová jársz suliba? Én anno a refibe jártam, ott hívták szilenciumnak a tanulási időt. Nem lehet kérni, hogy a szobában tanulhass az idő alatt? Nálunk volt ilyen és engedélyezték. Én előbb ezzel próbálkoznék, mert a kollégista lét szerintem jó buli.
2/9 anonim válasza:
Épp csak azt felejtetted ki, hogy mennyi idő bejutni reggel.
3/9 anonim válasza:
Ha nem túl nagy a távolság akkor talán jobb ha bejársz, mert a buszon is lehet ismételni, tanulni.
4/9 A kérdező kommentje:
1 óra bejutni, 1 óra haza menni. Csak az oraim vágnak közbe mivel a lehető legkesobbi óra után csak fel5 kor tudok haza indulni ami fel hátra ér ez amm hétfőn lenne és ha sokat kellene tanulni keddre akkor azt még hétvégén elintezhetem.
2016. nov. 29. 17:46
5/9 anonim válasza:
Ez még az a határ amikor még simán be lehet járni. Út közben is tudsz tanulni valamennyit.
6/9 anonim válasza:
Azt javaslom, hogy ne hagyd ott rögtön a kolit, hanem csak szólsz, hogy jövő héten nem leszel bent, és így próbáld ki 1 hétig, hogy milyen bejárni, hogyan tudsz tanulni, aztán meglátod.
7/9 anonim válasza:
Óó, 1 óra az nem sok, lazán teljesíthető naponta. Én 1,5 órát nyomtam reggel is, délután is, 4 évig, ráadásul egy sz*r vonaton.
8/9 darujev válasza:
Az az egy óra/irány egyáltalán nem tűnik vészesnek. Ugyan dolgozó vagyok, de 75-90 perc körül van amit irányonként utazással töltök (50+ kilométer), eleinte lehet macerásnak tűnik, de igazából már kb észre se veszem és megérkezek..
Ha hosszabb időt töltesz egy járaton azt pedig akár hasznosan is lehet tölteni... vagy válaszolgathatsz a gyakorikérdéseken :D
9/9 anonim válasza:
1 óra nekem nagyon barátinak hangzik. Most 1,5 óra a bejutás. Szóval én 1 órával inkább bejárnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!