Mennyire megbízhatóak a BKK jegy és bérlet automaták? Bátran vásárolhatok ott bérletet, vagy inkább maradjak a hagyományos pénztárnál?
Szia! Én csak jegyeket vettem ott eddig, de semmi problémám nem volt, max. nehezen találtam meg a kívánt jegytípust, vagy lassan nyomtatott a gép és majdnem lekéstem a buszt. A tesóm vett már bérletet is, neki sem volt problémája.
Nem tudom, hogy a pénztárakban is hőpapíros bérletet adnak-e már, gondolom nem. A hőpapírosra egy kicsivel jobban kell vigyázni, hogy olvasható maradjon.
A megbízhatóságuk a bankautomatákhoz hasonló, csak ezek nincsenek bekamerázva. (Lehet, már igen, de gond volt az engedélyeztetéssel.)
Mivel mindenféle jegyet és bérletet ad, s érmével, papírpénzzel, bankkártyával is fizethetsz, számlát is kérhetsz, használata azoknak nem való, akiknek a villanykapcsoló is bonyolult.
Nekem legelőször az okozott kicsit gondot, hogy a tapicskolós képernyő nem szemmagasságban van, s ezért picit lejjebb kell simogatni, mint gondolnád. De ennyi az összes.
Tévesztés esetén is szépen vissza lehet lépkedni, amennyi szükséges, nem kell előröl kezdeni. A bankkártya fészke egy kicsit mély, s alig lehet megfogni kivételnél.
Én mindig ott veszek bérletet. Gyorsabb, mint a hagyományos pánztár.
A 10ezrest mindig elfogadta, nekem a 20ezressel voltak gondjaim. Azt nem akarta.
Csak tipp a tízezressel kapcsolatban: kétféle is forgalomban van, talán nem ismeri az újat. Nem biztos.
Minden papírpénznél előfordulhat, ha a gyűrött, elhasználódott, akkor nem eszi meg elsőre, vagy egyáltalán nem.
6# vagyok.
Új volt a 20ezres, mintha a nyomdából jött volna. Mégsem kellett az automatának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!