Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit lehet ennek erdekeben tenni?

Mit lehet ennek erdekeben tenni?

Figyelt kérdés

Ma mentem jegyet venni,de pont jottek az ellenorok es mikor mondtam hogy most megydk venni,nem erdekeltek es megbuntettek.

Viszont veszelyeztetet terhes vagyok es nem dolgozom,meg jo ideig nem is fogok,most hogy tudnam ezt elintezni?

2016. okt. 21. 09:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A busz vezetoje nem tudott adni es elengedett,de elmondta hogy hol lehet venni es hogy hol kell leszallni,ahol mondta meg is vettem aznap a berletet,de ott nem kerhetem hogy ekkor es ekkora irja ki(jegyautomata).

Ujsagos nem volt a kozelemben csak a jegyautomata,de az is jo par utcanyival arreb,mert bankartyas a tobbi es nekem nincsen,keresnem kellett egy keszpenzeset.

Az ellenor a buszon megbuntetet,de azt mondta vegyek aznap egyet(nem mondta hogy mikortol)majd mutassam be 5 napon belul,a masik holgy is ugyan ezt mondta,nem kellett eddig a bkv oldalt figyelgetnem,mindig volt nalam vagy jegy vagy berlet,most nem volt egyik se.

Azt nem fogadtak el hogy a buszsofornel nem volt,mert az rossz kifogas es hogy nekem kellett volna gondolnom ra.

De nekem nincs keresetem,nem tudom kifizetni a 16 ezret foleg hogy megvettem a berletet is,arrol nem volt szo hogy mikorra kellett volna.

Foleg hogy ha nem fizetem akkor biztos a duplajat fogjak kerni azt meg plane nem tudom kifizetni majd.

2016. okt. 25. 11:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért szemétség, hogy a buszvezetőnél nem tudtál jegyet venni és ez Te rajtad csattan. Menj be a BKK ügyfélközpontjába és ott panaszold el ezt:

[link]

2016. okt. 25. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!