Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit lehet ennek erdekeben tenni?

Mit lehet ennek erdekeben tenni?

Figyelt kérdés

Ma mentem jegyet venni,de pont jottek az ellenorok es mikor mondtam hogy most megydk venni,nem erdekeltek es megbuntettek.

Viszont veszelyeztetet terhes vagyok es nem dolgozom,meg jo ideig nem is fogok,most hogy tudnam ezt elintezni?

2016. okt. 21. 09:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Befizeted a büntetést, senkit nem fog érdekelni a BKV-nál, hogy milyen gondjaid vannak, nem volt nálad jegy, ennyi. Ők ilyenekkel nem foglalkoznak és ez érthető is mert nem az ő gondjuk.
2016. okt. 21. 09:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, jegyet éppenséggel az utazás megkezdésekor kell érvényesíteni, nem pedig utána.

Az egészséged a legfontosabb, szóval ne nagyon mászkálj emiatt. A legtöbb szolgaltatónál atutalással el lehet intézni a befizetést, szóval ha használsz netbankot, az ágyból is megoldható. Ha nem, akkor meghatalmazást írsz és más befizeti helyetted.

2016. okt. 21. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ma mentem jegyet venni"

Lefordítom:

Utaztál a járművön, és amikor lebuktál, pl kijáratnál, akkor mentél volna jegyet venni utólag. Ez sajnos bukó, mert jogos a bünti.

Volánon a sofőrtől veszed felszálláskor.

Mávnál pedig előre szintén.

Szóval nem tudok olyan esetet ahol előfordulhat olyan eset, hogy "mentél jegyet venni és megbüntettek".

2016. okt. 21. 11:20
 4/12 A kérdező kommentje:

A korhazban aztan tudok venni jegyet :/

Korhazbol mentem,sofornel nem volt jegy azt mar kerdeztem,igy maradt a jegyautomata ami a kozelemben pont nem volt,csak ket megalloval arreb ahol le is szalltam es vettem.

De a no latta is,mert ott szallt le ahol en.

2016. okt. 21. 12:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

ha nincs jegy. akkor nem jogos az utazás, eltekintve attól, hogy a sofőrnél volt e vagy sem.

A kórházig hogy mentél ki?

Sajnos a bkk-nál ez a rendszer, hogy kell legyen jegyed, nem mondom, valóban nem ügyfélbarát, de ezzel a pestieknek tisztában kéne lennie.

2016. okt. 21. 14:27
 6/12 A kérdező kommentje:

A korhazig autoval mentem mert ki vitt edesapam,de o ment dolgozni utana.

Ezert mentem busszal,hogy elosszor is talaljak a kornyeken egy jegyautomatat es utana haza.

2016. okt. 21. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk az már nem az utas hibája, ha a szolgáltató nem biztosít jegyvásárlási lehetőséget.
2016. okt. 21. 22:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Buszvezetőnél nem tudtál volna jegyet venni?
2016. okt. 24. 05:10
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem mert nem volt nala jegy.

En is azt hittem hogy ha mashol nem tole tudok kerni,de sajnos nem volt nala.

Es az amikkr sehol nincs a kornyeken,sot a buszsofornel se akkor mit tudnek csinalni????

2016. okt. 24. 21:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Az ellenőrrel és a buszvezetővel ezt nem beszélted meg? Tudom, hogy utólag okoskodok, de ha a buszvezetőnél nem tudsz jegyet venni, azt rendezzék le házon belül, mert te neked nem állt szándékodba bliccelni.

Amúgy újságárus nem volt a közelben? Mert nála is tudsz jegyet venni.

2016. okt. 24. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!