Tényleg ilyen könnyű bliccelni a bkv-n?
Van egy haverom aki már lassan 30 és egy jeggyel jár évek óta.
Ha ellenőr jön nem érdekli nem adja át az okmányát és elsétál mert nem tartóztathatja fel az ellenőr de akkora darab hogy tuti 5 ellenőr sem tudná feltartóztatni.
Mindig nézi hogy közteres ne legyen mert ha meglát egyett a megállóba akkor leszáll.
Szóval úgy nézz ki eddig mindig megúszta tehát ingyen utazik a bkv-n
Vannak emberek, akiknek megjelenése és viselkedése fenyegető, így jobb eszköz híján nem tudnak vagy nem mernek eléjük áll (és ugye szabadságban nem korlátozhatnak).
A kérdés így értelmes: "tényleg ilyen könnyű a haveromnak bliccelni?" A válasz: igen.
Ebből nem kell általánosítást csinálni, hogy mindenki ezt képes megtenni, és akkor holnaptól senki nem vesz jegyet meg bérletet, mert a te haverod meg meri ezt tenni. Ja, dehogy meri, mert ha rendőr vagy közteres lenne velük és mondjuk nem tud leszállni akkor őt is ugyanúgy megb#!#szná az ellenőr és borult a világhírű mutatvány, aminek szerves része a menekülés.
Ha valaki 200 kiló és 2m magas akkor lehet hogy könnyebb dolga van egy vitatkozásban. De pl hogy száll fel egy olyan járatra ahol a söfőr a felszálláshoz eleve kéri a bérletet vagy a jegy ott helyben való kilyukasztását? Akkor lepofozza a sofőrt a járatról? Azután beül a fülkébe és elvezeti a buszt? Vagy hogy?
Vagy mit kezd akkor ha rendőrt hív az ellenőr? A rendőrökkel kezd verekedni?
"De pl hogy száll fel egy olyan járatra ahol a söfőr a felszálláshoz eleve kéri a bérletet vagy a jegy ott helyben való kilyukasztását?"
Hát igen.Ugyebár elöl nyitja ki az ajtót először a sofőr és ha valaki felmutatja a jegyét de nem lyukasztja ki akkor gondolom ilyen esetben csak rászólna a sofőr hogy ez a dolog nem így működik :D
A kérdésre válaszolva ehhez azért teljes nyugodtság kell,szóval aki stresszes az inkább megveszi a jegyet/bérletet mert ezt hosszútávon úgyse bírná
Kiszúrni az ellenőröket meg szinte lehetetlen már.Volt egyszer olyan hogy azt hittem egy hajléktalan száll fel a buszra azt amikor kiderült hogy ellenőr nem hittem a szememnek.Szóval jól tudják álcázni magukat.Ha meg akkor dugod bele a gépbe a jegyet amikor felszáll az ellenőr akkor úgyis hallani fogja a csipogást és beleköthet abba is
Én próbáltam bliccelni de nem éri meg.Kétszer kapott el az ellenőr,az egyiket megszívtam mert rám ijesztett hogy rendőr a kollégája,másodszor megúsztam egy leszállással.Utána inkább gyalogoltam vagy bicikliztem
Csak a vékony nőket szokták lefogni,a nagy darab emberekkel nem mernek kikezdeni,meg persze a c.....-okkal se
Szóval nem,a legtöbb embernek egyáltalán nem ilyen könnyű bliccelni.Ehhez tehetség kell és megfelelő vérmérséklet.Olyan embereknek megy ez akik szarnak mindenre
Soha életemben nem blicceltem, pedig 4 évig tömegközlekedtem...
Nem is értem ebben mi a jó, de ehhez vagy annyira csórónak kell lenni, vagy ennyire lesz_rni az egészet, vagy direkt g_cizésből csinálni. Más opció nem nagyon jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!