Metrón miért kell mindig idiótának az ajtóban állni?
5-6megállót utazok és mikor beszállok ott van, kiszállok ott van, tehát nem 1-2megállót utaznak ezek a marhák.
Udvariasan pofátlanul, hogy kellene fellökni az összes ilyen bunkót? Legjobb mikor egy ajtóban kettő ilyen van és középen alig lehet beszállni.
Én 5megállóra bentebb megtudok állni? Nekem ne mond aki ennél többet utazik nem tud bentebb menni!
Jól felszoktamrugni meg rálépni a cipőjére hátha felfogja miért kapta...
Engem is irritál. Az emberek nagyon bután közlekednek.
Egyébként én már 3 megállóra biztos nem az ajtók közötti térnél állol, mert ott biztos beállnak az intim szférámba.
Egyszer merő kalandvágyból próbáld ki, hogy egy erősebb nyári eső alatt csúcsforgalomban utazz mondjuk a hármason..
az utasok nagy része vizes, izzadt, büdös, és természetesen hátizsákos..az összecsukott ernyőjéről a víz a cipődbe folyik, vagy betolja az ánuszodba...aztán hangosan telefonál, közben beleböfög a pacekodba, a másik meg szellent egy borzalmasat..aztán le kellene szállnod, de egyre nagyobb/sűrűbb tömegen kell átharcolnod magad..és boldog vagy, ha kijutsz az alig tömött peronra...ahol próbálod felvenni az utasok örömét, a leszakított hátizsákod.
..és ez csak nyár, minimális ruhával. Ugyanez télen, nagy hidegben, hóesésben, nagy csomagokkal, pocsolyarészeg versenyzővel, ordító gyerekkel, babakocsival, fáradtan..és jön egy vak ember vakvezetővel..
mindezt fog fel napi kalandként...és hálás lehetsz, mert nem jött négy arab csajszi teljesen bebugyolálva, akik nem szeretik ha hozzájuk ér a másik.
Én sem értem, hogy miért áll meg mindenki rögtön az ajtóknál, amikor állni a jármű közepe fele szerintem sokkal jobb is, nem lóg bele mindenki az arcodba, közelebb vagy az ülésekhez, ha valaki onnan leszáll, le tudsz ülni, sőt akár lehet egy egy szabad hely is akad...
Meg az elsőajtózós buszokon is felszállnak, azt megállak rögtön legelöl, és ezáltal van hogy elöl állnak, már hátra se lehet menni, hátul meg még üres helyek is vannak akár.
Na meg a combinohoz is fut, felpréseli magát a legelső ajtón, mert mindenkinek ott kell felszállnia persze. És a villamos két végén jóval nagyobb a tömeg így, mit a közepe fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!