Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyek Budapest legrosszabb...

Melyek Budapest legrosszabb tömegközlekedésű részei?

Figyelt kérdés
Hol kell irreálisan sokat várni a túlzsúfolt járművekre? Hova nincs jó busz, villamos, stb. járat? Miről nincs jó átszállási lehetőség? Melyik busz akad el a nagy dugókban sokszor? Mik a véleményeitek, tapasztalataitok?

2016. szept. 6. 17:30
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
83%

Páran már leírták, szóval csak megerősítem:

-Kamaraerdő (és környéke): ritka közlekedés. Van pár busz, ami ritkán van. Másik oldalt a patak mellett ott van a 41-es villamos, ami egész Óbudáig kimegy. Vasárnap az is 20 percenként jár.

-Nagytétény, Háros és úgy az egész 22. kerület.: nem ritka közlekedés, de jóformán csak egy vonalon járnak buszok, a vonat mellett. Campona fele jó, meg akik azon a vonalon vannak. A 133E az egyetlen lehetőség, aki a belvárosba akar jutni, de ez nem 5 percenként jár. Mellesleg a belvároshoz közelebb érve egyre lassabb a dugók miatt.

-Óbuda: 1/17 vonalán jó, meg tán a hév. A hév hétköznap meglepően sűrűn jár, mondjuk csak Békásig. De azon kívül van pár busz, azok meg 20-30 percenként.

-Úgy általában az egész 17. kerület. A helyiek rákosrettenetnek hívják. Villamos nuku, max (azt hiszem) a kerülethatáron. Vonat van, de azzal is 20-30 perc a keleti. A 276E a legelviselhetőbb buszjárat, de az sem jár sűrűn, max hétköznap. Azzal is 40 lerc az Örs.

2017. jún. 30. 21:09
 22/42 anonim válasza:
37%
*mármint Békás fele jár pár busz, amik 20-30 percenként vannak. Nem jut eszembe melyek ezek, de azokra gondolok amik az 1-es és a 17-es végállomásától mennek Békásra. (Jó, nem onnan indulnak, de mindenki ott szál fel gyakorlatilag)
2017. jún. 30. 21:15
 23/42 A kérdező kommentje:

Békásra csak a csúcsidőben 20, napközben 30 percenként járó 160-as megy a 1/17 végállomásától.

Hát, ami 15 perc alatt jár az már (sajnos) sűrűnek számít.

A XVII. kerületről nekem más a véleményem. Alapvetően kertváros, sok busz jár arra különböző útvonalaokn (46, 97E, 161, 162, 162A, 168E, 169E, 195, 198, 201E, 202E, 261E, 262, stb.) a lefedettsége is jó. Ott a hév is. Örsön/KöKin ott a metró azokog visz szinte mindegyik. 46-os keresztirányban összeköti az Újpalotai vásárcsarnokkal 7/8E/7E/133E/196/296 járatokkal. Szóval szerintem messze nem a legrosszabb, napokban jártam arra a 46/168E vonalakon, a 168E 10-15 percenként jár, és nem volt rajta több egyszerre, mint 15 ember.

A 17-esről Óbudán ne is beszéljünk, az borzalasan lassú, nagy késésekkel, és a kerület csak egy viszonylag kis része tudja kényelmesen igénybevenni, cserébe tönkrevágta a Tímár utca - Árpádf. útja - (Batthyány tér - Újbuda kp.) vonalat... Óbudán (III. ker.) a keresztirányú belső közlekedés viszonyt nagy szégyen...

2017. júl. 1. 11:20
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Addig örülj, amíg nincs egy kocsiforgalomba beduguló villamos! Ha lenne arra hivtkoznának állandóan, és legalább 2 buszvoszonylatot megszűntetnének...
2017. júl. 1. 11:30
 25/42 anonim válasza:
76%
Hát nem tudom. Lehet, hogy csak Rákosliget rossz, és nem az egész 17. kerület. Igen, van pár busz, de emberi időben bejutni a belvárosba, lehetetlen.
2017. júl. 1. 16:35
 26/42 Süle Dominik ***** válasza:
70%

Ferihegy - ritka közlekedés,torlodások

Kispest(ipartelepi,gazdasági terület) -torlodás

Szépvölgy - ritka közlekedés

Testvérhegy - ritka közlekedés

Rákoshegy - torlodások

Háros(XXII) - torlodások

Bélatelep - torlodások

Rézmál - ritka közlekedés

Rákoskert - ritka közlekedés

Örsőddűlő - ritka közlekedés,torlodások

Soroksár-Pesterzsébet ipartelepi része - torlodások

Solymárvölgy - ritka közlekedés,lefedetlen területek

2017. júl. 6. 14:54
 27/42 A kérdező kommentje:

Ezek közül amiket ismerek, azokon inkább lefedettségi problémák vannak. Ha megyek arra a buszokon max 15 ember utazik, persze a csúcsidőt nem ismerem. A torlódást azt elismerem. Én buszsáv, és dugódíj párti vagyok.

Szerintem ki kéne építeni a teljes 0-299 járatrendszert, és minél több területet lefedni.

És Bp külvárosaival kicsit erősebb közös közlekedést kéne kialakítani. Jó irányban vagyunk szerintem e téren! Az agglomerációs járatok bevonása, valamint a közös jegy/bérletrsz kialakítása - azaz kiegészítőjegy-rsz megszüntetése - egy jó irány a külvárosi lefedettség növelésére (l. külső kerületek).

2017. júl. 7. 17:27
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Rákosliget miért is??? Ott a 276E 10 perces követéssel, 198 10-15 perccel, és még pár ritkább járat, meg a vonat is. Jó a kertváros szélétől sokat kell gyalogolbi, de ettől még közel sem a legrosszabb szerintem.
2017. okt. 27. 23:32
 29/42 anonim válasza:
23%

#28 próbáltál Rákosliget, akarom mondani Rákosrettenetről bejutni a belvárosba? Vagy mondjuk a Margit szigetre? Esetleg egy Állatkert? Katasztrófa.

10 percenként jár a 276E? Jó az 20 percenként is. Vonat csúcsidőben 30 percenként, de inkább óránként.

2017. okt. 27. 23:36
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Multkor utaztam a 106-tal délután, kb 20 ember utazott rajta, majd átszálltam a 34-re, azon kb 80-an voltak (már szinte nem lehetett felszállni!), és a kettő ugyanolyan sűrűn jár... röhely. A Flórián téren, gyakran látom az összes ottani buszt, és a 34-es messze a legtömöttebb arra fele...

A kérdésre a válaszom:

Csillaghegy biztos köztük van!!!!

2017. okt. 27. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!