Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » MIÉRT állnak be az ajtó...

MIÉRT állnak be az ajtó helyére, ha NEM szállnak fel?

Figyelt kérdés
Megfigyeltétek már, hogy a metróállomásokon, főleg a végállomások indulási oldalán hány retardált áll be a peronon pontosan oda, ahol a metró ajtaja nyílik, és NEM SZÁLL FEL, hanem elengedi a metrót, de közben azért éppen ott álldogál, olvasgat, tabletezik, stb, ahol a többiek sietnének beszállni? Mire jó ez nekik??? Azon kívül, hogy másokat feltartanak az ajtó csukódása előtti legutolsó pillanatokban is? Meg hogy aztán hőböröghetnek, ha valaki véletlenül nekik megy a sietségben?

2016. aug. 30. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Én az ilyeneket simán fel szoktam lökni. Ha neki áll feljebb, még el is küldöm a k. anyucijába.
2016. aug. 30. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem figyeltem meg, de igazából tényleg nem gond, ha ilyenkor elnézést kérsz és finoman odébb taszítod az illetőt.
2016. aug. 30. 11:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy neked nem gond, de ők meg anyáznak, hogy mit lökdösődsz. Meg ha mész tovább a metró belsejébe mert sietsz, akkor beállnak az ajtóba, hogy be se lehessen csukni, de azt is csak azért, hogy mondhassák a magukét.
2016. aug. 30. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
milliónyi ember mozog egyszerre ebben a városban csúcsidőben, ezzel együtt jár az, hogy néha oldalba vágjuk egymást ÉS elnézést kérünk. Ha meg anyáznak, akkor mi van? Soha többé nem lesz dolgotok egymással. Calm down...
2016. aug. 30. 13:58
 5/7 A kérdező kommentje:
4: de ezek NEM mozognak! Állnak, mint a zombik.
2016. aug. 30. 14:12
 6/7 A kérdező kommentje:
és még csak nem is ez a baj velük, álldogáljanak tőlem aztán, ha ennyi szabad idejük van, de miért pont az ajtóban, ahol más meg közlekedne???
2016. aug. 30. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem idáig ezzel még nem volt gondom, pedig ÚKP-n szállok fel a metróra. Azt viszont röstellem, hogy még le sem tudok szállni, de a felszállók máris beljebb nyomnának.

Egy hangos, VIGYÁZZ van valamikor el

2016. aug. 30. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!