Budapesten veszélyes éjszaka tömegközlekedni? A 4-6osra gondolok, az 1-es villamosra valamint a 923-as éjszakai járatra
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!Most költöztem fel Budapestre és szeretném tudni, hogy ezek a járatok mennyire biztonságosak. A 923-as és a 918-as buszt használnám éjszaka, mire figyeljek oda? 19 éves fiú vagyok, de kicsit vékonyab
Eléggé veszélyes, de ha van szekus a buszon/villamoson, valamelyest jobb a helyzet. A megállókban szoktak általában hordákban tobzódni a kágéestéindiánok áldozatra várva, ha ilyet látsz, inkább sétálj tovább.
Ha a járaton nincs szekus akkor gond lehet mert percek alatt lerabolnak, főleg a Nyóckernél vagy Angyalföldön.
szia!
én lány vagyok mindig a 4-6ttal megyek haza éjjel ha elmegyek valahova szórakozni,eddig még sosem volt gond.
3-as egy igazi fász vagy egy rakás szerencsétlenség, Budapesten még a problémásabb környékeken sem para átutazni, éjszaka sem. Nyilván a mindenütt megszokott szabályok érvényesek: ne mutasd ha drága ékszered, eszközöd van; kerüld a sötét helyeket és kerüld a nagyobb társasagokat kihalt utcákon; tudják a szeretteid, merre jársz. De ezek a világ összes városában érvényes minimumszabályok.
Ezen felül annyit jegyezz meg, hogy NE aludj el, mert gyakran kizsebelik az alvó utasokat még a biztonsági személyzet szeme láttára is. Ettől eltekintve biztonságos az éjszakai közlekedés Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!