A ferihegyről hogy lehet éjszaka eljutni a moszkva térre vagy óbudára?
Éjfélkor fog leszállni a gépem ha nem késik és egyedül mennék vagy a moszkva térre vagy óbudára csak nem tudom tömegközlekedéssel lehetséges e ilyen későn (a csomag nem lenne probléma csak egy kisebb bőrönd lenne nálam)
Nem tudom óbudára( aquincum) vagy a moszkva térre gyorsabb eljutni bár a moszkva tér környékét alapvetően jobban ismerem.
előre is köszönöm a segítséget :))
A 2-es választ elbåsztam, javítottam a 3-asban, nem tudom, mi a fåsznak kellett lepontozni. A 3-as válasznál meg főleg nem értem.
Felszáll a 900-asra, Dél-pesti garázsnál meg átszáll a 923-asra és elmegy Aquincumig.
De ha a Moszkva kell, akkor meg a 900-asról a Bajcsy/Üllői sarkon (Lőrincen) átszáll a 950 vagy 950A buszra, majd a Nyugatinál a 6-os villamosra vagy néha 6-os buszra.
Ne keress logikát a lepontozásban.
Nézd meg, végig van nyomva az összes válasz, csak tudnám miért...
A taxis válaszom is...
Egyébként ha a kérdező fapadossal utazik és 00:00-ra van kiírva a gép akkor naivitás lenne azt hinni, hogy a 00:21es busz elérhető.
Fapados gépek ingáznak általában, ilyen késő estére biztos összeszed 10-15 perc késést legalább. Plusz még mire kijut a terminálról...
Használd a BKK útvonaltervezőjét, amit az első válaszadó mutatott. Tényleg legyél felkészülve, hogy mi van, ha beérnél picit korábban, és mi van akkor, ha késel másfél órát.
A prérin kell majd átszállnod, többnyire megvárják egymást a buszok, de én már álltam fél órát csak azért a semmi közepén, mert ez nem így volt. Ettől függetlenül nyugodtan használd a BKK-t, és semmiképp se a lehúzós magyar taxikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!