Melyik busz tud elvinni a leghamarabb az Abigél Többcélú Intézményhez az István út 65-től?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 12:20
2/7 A kérdező kommentje:
igen
2016. aug. 17. 12:39
6/7 anonim válasza:
Az 5-ös válaszban megadott kereső nem jól működik. A DKV főoldalán levő a jól működő.
M i n t a :
Intézményneveket nem ismer, így az iskola honlapjáról kinézett címet írtam be.
(A címeket nem ilyen módon írtam be, csak István 65-öt és Víztorony 9-11-et írtam, és a felkínáltakból választottam.)
Keresés-re kattintva ez jelent meg:
Természetesen, az időpont változtatható. Én, hagytam. És pl. a 3-as ajánlásra kattintva, alul megjelenik annak a részletezése:
7/7 anonim válasza:
45-ös busz a Tőzsér utcai megállótól a Segner térig.Ott úgy 40 métert fel menni a troli felszállóhelyéig.Ott a 4-es és 5-ös trolik mennek a város azon pontjára ahol ez a hely van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!