Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan tájékozódjak egy...

Hogyan tájékozódjak egy VADIDIEGEN városban egyedül?

Figyelt kérdés
A történet: Bécsbe mennék dolgozni, Sopronból járnék át, letöltöttem a telefonomra egy GPS appot, a "HERE MAPS"-ot, de pontatlan, ugyanis 5 utcával arrébb mutatta, hogy hol vagyok amikor teszteltem, de néha jól mutatta, amikor nyíltabb területeken voltam, egy lakóparknál mentem és azt írta hogy egy templomnál vagyok 5 utcányira, amikor egy parkba értem, a mezőn sétáltan tök pontos volt, amikor fásabb részeknél, akkor pontatlanabb, de a GPS a térerőt is érzékelte és amikor először letöltöttem a téglaházon belül a szobából is pontosan mutatta, hol vagyok, tehát volt térerő az össz esetben. Amúgy vonat útvonalat képtelen tervezni, hogyan navigáljak, hogy jó helyen szálljak le a vonatról, + a Bécsi közlekedés? Vagy hogy jó vonatra szálljak fel, ill. ha pontatlan a GPS akkor h tudjam, hogy hol vagyok és merre menjek a célhoz? Az összes GPS pontatlan mert többet próbáltam, a legpontosabb az az amelyik útvonalat is tervez offline. Hogyan oldjam meg? Még sehova nem mentem azelőtt vonattal, max. tömegközlekedésen voltam, most meg egy idegen nyelvű városba készülök, határon átkelni egy másik városból vonattal. 18/F
2016. júl. 1. 22:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csak olyan van, hogy Váci utca.
2016. júl. 2. 14:56
 12/13 A kérdező kommentje:

"Wiener Linien-es menetrendet és utazástervezőt"

Oké, mi a pontos neve?

2016. júl. 2. 14:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem online a menetrend.
2016. júl. 2. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!