Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A szipusok és a csövesek...

A szipusok és a csövesek miért utazhatnak a buszokon, villamosokon? Annyira idegesítőek!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%
Szegyelld magad!Soha sem tudod, hogy hova vihet a sors!
2010. ápr. 11. 21:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Miért szégyelljem magam? Mert kifizetem a bérletre a pénzt és kénytelen vagyok a bűzt szagolni nap, mint nap? Emelett hallgatni a kultúrálatlanságukat? Vagy azért mert kéregetnek?
2010. ápr. 11. 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem utazhatnak. Egész egyszerűen onnantól kezdve, hogy nincs jegyük. Csak éppen nincs aki megakadályozza, hogy felszálljanak.
2010. ápr. 11. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
3%
Azert mert ok szerencsetlen emberek. Nem tudhatod, hogy miert kerultek az utcara...
2010. ápr. 11. 21:53
 5/12 anonim válasza:
82%
Persze, nem tudhatja de attól még nem kellene eltűrnie 1 fizetős szolgáltatáson.
2010. ápr. 11. 21:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem azzal van a bajom, hogy szipusok vagy csövesek, hanem azzal, hogy zavarják az utazást.
2010. ápr. 11. 21:56
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Akiből az alkoholszag árad, lenne pár tippem, hogy miért került utcára.

Egyébként engem is hihetetlenül zavarnak, ugyanis én minden hónapban bérletet vásárolok kemény ezrekért, hogy a bkv gyakran nem túl színvonalas szolgáltatását igénybe vehessem, ugyanis engem szintén kemény forintokra büntetnek, ha nincs jegyem/ bérletem. Márpedig kénytelen vagyok megvenni, ugyanis a fővárosban A pontból B-be még mindig ez a leggyorsabb módja az utazásnak.

Ehhez képest a csöviket (és a társadalom nem pont ma barnult, és nem tisztességesen élő tagjait) pedig megszólítani sem merik azok a szerencsétlen ellenőrök, nemhogy megbüntetni/ leszállítani.

Plusz a napokban történt, hogy felszálltam a metróra, ahol erős húgyszag csapott meg. Körülnéztem, és látom, hogy nem messze az egyik ülésen egy csöves szundikál édesdeden. Az ülés plüsshuzatába valószínűleg jó mélyen beszívódott az imént említett nedvesség. Marha jó érzés volt úgy utazni, hogy öklendeztem a szagtól, és vártam a többi utassal együtt a következő megállókat, hogy egy kis friss levegőhöz jussunk.

2010. ápr. 11. 22:19
 8/12 anonim ***** válasza:
14%

Egy:Honnan a p.cs.bol tudjátok hogy nincs jegyük vagy bérletük?

Kettő:Honnan tudjuk kedves kérdező hogy neked van e?

Három:Ha olyan k.rv.ra zavarnak miért nem dobod le őket a járműről?

Négy:Mindig a sofőröktől várjátok hogy dobja le ti meg csak ültök mint f.sz a lakodalomban és szagoljátok a bűzt

és ha a sofőr esetleg még is lerakja a delikvenst akkor

tuti hogy lesz egy k.cs.g utas közöttetek és a sofőrt fogja feljelenteni hogy a büdösöknek is vannak jogai...

Elmentek ti a p.c.ába wazze...

2010. ápr. 11. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
2%

Ug.tnak az utasok minden sz.rért,

de lefogadom hogy a háromnegyedének

se jegye se bérlete de a po.ája az nagy

2010. ápr. 11. 22:25
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

22.21 "Egy: Honnan a p.cs.bol tudjátok hogy nincs jegyük vagy bérletük?"

Szerinted egy csövesnek honnanlenne havi majd' 10 ropija bérletre??? Ne röhögtess már....

"Három:Ha olyan k.rv.ra zavarnak miért nem dobod le őket a járműről?"

Azért, mert mondjuk én is büdös lennék tőlük, másrészt 160 centis, 50 kilós nőként nem gondolom, hogy az én dolgom lenne, és valószínűleg nem is tudnám megtenni fizikai felépítésemet tekintve.

"Négy:Mindig a sofőröktől várjátok hogy dobja le ti meg csak ültök mint f.sz a lakodalomban és szagoljátok a bűzt

és ha a sofőr esetleg még is lerakja a delikvenst akkor

tuti hogy lesz egy k.cs.g utas közöttetek és a sofőrt fogja feljelenteni hogy a büdösöknek is vannak jogai..."

Senki nem a sofőrtől vár ilyesmit, hanem az ellenőröktől, akiknek ugye az lenne a dolguk, hogy a jegyeket, bérleteket ellenőrizzék, és ha valaki ezzel nem rendelkezik, a megfelelő szankciókat alkalmazzák. Sokszor a már fentebb említett emberek közelébe sem mennek, mert félnek, hogy a kanc.gány, vagy a részeg csövi nekik megy.

Ja, és ha hasonló szituációt látnék, tuti, hogy nem az ellenőrt/ a buszsofőrt jelentgetném itt ott, hanem még biztatnám is őt.

És ha már ilyen kulturáltan kifejtette a véleményedet, te is menj a büdös pi.csába!

2010. ápr. 11. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!