Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 3-mas metró miért nem kék...

A 3-mas metró miért nem kék lett, nektek hogyan tettszik?

Figyelt kérdés
Személy szerint sírtam amikor megláttam a 'felújított' szerelvényt, nektek mi a véleményetek a fekete-fehér színről?

2016. jún. 6. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
egyáltalán nem érdekel, addig amíg gond nélkül elvisz oda ahova menni akarok.
2016. jún. 6. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
A 2-es metró sem piros és a 4-es sem zöld, hahó!
2016. jún. 6. 18:58
 3/9 A kérdező kommentje:
2-es: de azok soha sem voltak azok!!! Ezek meg igen
2016. jún. 6. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
vissza is olvasod amit kérdezel? azért ez már nagyon szánalmas. ha két percig nincs mivel savazni a fideszt, akkor kitalálod hogy nem tetszik a metró színe. hát ez kész :D
2016. jún. 6. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

a fehér a legjobb szín..a tisztaság érzetét kelti..sokkal jobban oda kell figyelni a külső mosásra, mert hamar meglátszik a vaspor-eső keverékéből képződő vöröses rozsda..

más problémád esetleg?

2016. jún. 6. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Mért enm rózsaszín?: :(
2016. jún. 6. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
64%

Nekem így is tettcikk :)

Én nem sírtam. :)

2016. jún. 7. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
Nekem alapból az egész nem tetszik, egyszerűen új Alstomokat kellett volna vásárolni, milliószor jobbak mint ezek a szovjet monstrumok. Én engem különösen nem érdekel a színe, nem az enyém, nem én vezetem, csak utazásra használom, igazából nekem mindegy csak metró legyen mert gyorsabb és praktikusabb, mint busszal vagy autóval elmenni munkahelyemre.
2016. jún. 7. 19:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Valóban nem a színe a lényeg, sokkal inkább a korszerűség, beleértve az energiatakarékosságot, a komfortérzetet (zaj, légkondi), a biztonságot (belső közlekedés első és utolsó kocsi között menekülés érdekében). Ezek a "felújított", valójában azonos típusú újaknál még mind a régiekhez igazodik, ráadásul sokkal kevesebb és korlátozottabb a garancia rá. Viszont ha újat vettek volna, akkor az EU joggal csapkodott volna minket, ill. a pályázatot sem lehetett volna annyira az oroszokra szabni. Hiába na, a Paks II nagyon kell ám nekünk, hiszen szeretünk eladósodva, egy politikailag kiszámíthatatlan országnak energetikai szempontból 100%-ban kiszolgáltatva lenni, és persze sokkal drágább áramot venni, meg a környezetet tönkretenni (pl. a Dunát alaposan felfűteni) is.

Ezekhez képest a metró színe, pláne ezért könnyeket hullatni, valóban nevetséges kérdés.

2016. jún. 14. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!