Vonatgázoláskor mi történik?
Amit én láttam, ott nem azonnal halt meg a tag, csak másnap a kórházban, de elmesélem. Olyan utcában laktam akkor, ahol az út egyik fele a vasúti sín.
Marha nagy fékcsikorgás, kiszaladtunk az utcára. A vonat az állomásról kiindulva hirtelen állt meg az utca elején. Leszállt a kalauz és a mozdonyvezető és mondták, hogy valaki eléugrott.
Az eset helyszíne mellől én álltam el a szomszéd kocsijával, mert útban volt. Pár perc múlva sziréna, mentők, rendőrök. Kisvártatva tűzoltók.
A mentős mondta, hogy a faszi lába rátekeredett(!!!) a tengelyre, ahogy bedarálta.
A tűzoltók segítségét kérte. Ők finoman visszatolattatták a szerelvényt, de előtte a mentős beinjekciózta a vergődő "áldozatot", mikor bekábult, akkor kivették a tűzoltók őt egy hordágyra. Én is láttam a lába helyetti húscafatot. A mentők elvitték a palit, a rendőrök mindenkit kikérdeztek. A tűzoltók lefertőtlenítették a síneket, mert sok vér kifolyt. A vasúti forgalom 2-3 óra hosszat szünetelt.
Aztán később hallottuk, hogy a pasas öngyilkossági szándékkal ugrott a vonat elé és másnap meghalt a vérveszteség miatt.
Egy másik eset: egy volt osztálytársamat látogattuk meg a ferihegyi katonai laktanyában, ahogy leszálltunk a buszról, pont akkor értek oda a mentők, tűzoltók. Előtte pár perccel kapta telibe a vonat a zöld ladát a sorompónál és tolta 800(!)méteren át. Az autó a piros ellenére ráhajtott a sinekre. Ketten meghaltak a kocsiban, ami galacsinná lapult. A tűzoltók vágták ki a hullákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!